Yardım Jet x 125 vs Jet 14 200 (SYM)

Mr8ilgin

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,008
Sizce hangisi ?

Sizce hangisi ?
kıyas kabul etmeyecek bir karşılaştırma olur.

ikisi farklı güçlerde scooter'lar. 125 cc ile 125cc karşılaştırılmalıdır.

bu iki scooter arasından jet 14 200 sym kazanır.

kıyas kabul etmeyecek bir karşılaştırma olur.

ikisi farklı güçlerde scooter'lar. 125 cc ile 125cc karşılaştırılmalıdır.

bu iki scooter arasından jet 14 200 sym kazanır.
Performans olarak değil hocam genel olarak kullanım kronik sıkıntı vs.

Performans olarak değil hocam genel olarak kullanım kronik sıkıntı vs.
iki modelin de kronik sıkıntıları yok keza marka SYM.
SYM yada KYMCO markalarında çok çok nadir sorun yaşarsın.
iki model arasında temel teknolojik donanımları ve konforu incele. hangisi sana hitap ediyorsa ona yönelebilirsin.

iki modelin de kronik sıkıntıları yok keza marka SYM.
SYM yada KYMCO markalarında çok çok nadir sorun yaşarsın.
iki model arasında temel teknolojik donanımları ve konforu incele. hangisi sana hitap ediyorsa ona yönelebilirsin.
Jet 14 daha uyguna buldum onu tercih edicem o zaman teşekkürler.

Hocam jetx ile jet14 200 performans olarak birbirine yakın çünkü beygir ve tork değerleri çok yakın. Onun haricinde jetx de su soğutma, arka abs, tcs bulunması + yönleri. Eğer peşin alacaksan 2.el olarak almanı öneririm. Temiz dusuk km ler sıfırdan epey ucuz. Ben jet x 125 kullanıyorum. Soruların varsa cevaplayabilirim.

Hocam jetx ile jet14 200 performans olarak birbirine yakın çünkü beygir ve tork değerleri çok yakın. Onun haricinde jetx de su soğutma, arka abs, tcs bulunması + yönleri. Eğer peşin alacaksan 2.el olarak almanı öneririm. Temiz dusuk km ler sıfırdan epey ucuz. Ben jet x 125 kullanıyorum. Soruların varsa cevaplayabilirim.
Maalesef hocam sıfır alicam fiyat farkı var bide değmez gibime geliyor jetx.

Hocam arka abs de scooterda önemli bunu dikkate almani öneririm. Ek olarak tcs de son derece önemli bir özellik. Ben de senin gibi ikilem de kalmıştım olmasa da olur gibi gelmişti. Ama taksitli alıyorum jetx alıp geçeyim demistim. 2000 kilometre civarı yaptım. Gayet memnunum. Tcs ve arka abs birer kere beni düşmekten kurtardı. Ek olarak jet 14 de durum nasıl bilmiyorum ama jet x 125 de ls2 strobe 2 L beden çene açılır kask koltuk altına tam sığıyor. Bu da önemli bir faktör.

Hocam arka abs de scooterda önemli bunu dikkate almani öneririm. Ek olarak tcs de son derece önemli bir özellik. Ben de senin gibi ikilem de kalmıştım olmasa da olur gibi gelmişti. Ama taksitli alıyorum jetx alıp geçeyim demistim. 2000 kilometre civarı yaptım. Gayet memnunum. Tcs ve arka abs birer kere beni düşmekten kurtardı. Ek olarak jet 14 de durum nasıl bilmiyorum ama jet x 125 de ls2 strobe 2 L beden çene açılır kask koltuk altına tam sığıyor. Bu da önemli bir faktör.
Tek fark sorduğumda soğutma sistemi demişti satıcı. Pcx alabilirsem onu alcam yoksa bunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,563
Üyeler
191,883
Son üye
yazilimciabi
Geri