Joystick arıyorum yardım eder misiniz

BeratColak5

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
Birkaç gün önce açmıştım konuyu fakat önerilen kontrolcünün linki patlamış tekrar açmak istedim o yüzden bütçe 300 350 TL arasında marka takıntım pek yok ama kaliteli olmasını istiyorum. Genellikle warzone için kullanacağım. Ek olarak trigger tuşları hassas olabilirse çok iyi olur arada forza VS için kullanmayı düşünüyorum

Birkaç gün önce açmıştım konuyu fakat önerilen kontrolcünün linki patlamış tekrar açmak istedim o yüzden bütçe 300 350 TL arasında marka takıntım pek yok ama kaliteli olmasını istiyorum. Genellikle warzone için kullanacağım. Ek olarak trigger tuşları hassas olabilirse çok iyi olur arada forza VS için kullanmayı düşünüyorum
2. el alırsan 350 400 tl ye xbox 8. nesil gamepad var sıfırda logitech f310 kablolu var 300 350 tl, f710 550 tl indirimlerde 300 tl oluyor

çakma ama bence çok iyi kaliteli zaten daha fazla bütçen olsaydı 0 xbox kolu önerrdim ama hem bunun kalitesini sevdim ve bildiğin aynı dualchock 4 arjinal kolu olan arkadaşıma gösterdim orijinal sandı bi tek motorlarından gitti

2. el alırsan 350 400 TL ye xbox 8. nesil gamepad var sıfırda logitech f310 kablolu var 300 350 TL, f710 550 TL indirimlerde 300 TL oluyor
çakma ama bence çok iyi kaliteli zaten daha fazla bütçen olsaydı 0 xbox kolu önerrdim ama hem bunun kalitesini sevdim ve bildiğin aynı dualchock 4 arjinal kolu olan arkadaşıma gösterdim orijinal sandı bi tek motorlarından gitti
Şu an dualshock 3 kullanıyorum x box kolu elime almadım bile daha önceden o yüzden güvenemiyorum kullanıp kullanamayacağıma yine de bş bakıcam teşekkürler

Şu an dualshock 3 kullanıyorum x box kolu elime almadım bile daha önceden o yüzden güvenemiyorum kullanıp kullanamayacağıma yine de bş bakıcam teşekkürler
çoğu oyun xbox kollarını destekliyor o yüzden onu önerdim

ben forza 3 4 5, fifa ve pes oynuyorum kolla hiçbir ayar yapmıyorum ototmatik ayarlı ve titreşimde destekliyor pc de ama dualshock titreşim destekliyor mu bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,302
Üyeler
184,918
Son üye
MikeWill
Geri