Jumbum Sitesine Ulaşılamıyor

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,270
Lian Li Vision Compact kasamın yan cam panelinin menteşesi camdan ayrıldı teknik desteğe yazdım 1 haftadır cevap alamıyorum WhatsApp destek hattını buldum yazdım yine cevap yok mail de gönderdim cevap vermiyorlar bir tane iletişim numarası bile yok bu siteye ulaşabilen var mı ?

technopat forumda üyeler diye biliyorum birde oradan deneyin isterseniz

Lian Li Vision Compact kasamın yan cam panelinin menteşesi camdan ayrıldı teknik desteğe yazdım 1 haftadır cevap alamıyorum WhatsApp destek hattını buldum yazdım yine cevap yok mail de gönderdim cevap vermiyorlar bir tane iletişim numarası bile yok bu siteye ulaşabilen var mı ?
1 hafta cevap vermemek ne demek ya.
İstediğim kasayı sadece burası satıyor zaten pahalı satıyor. Bir de muhatap bulamıyorsun

1 hafta cevap vermemek ne demek ya.
İstediğim kasayı sadece burası satıyor zaten pahalı satıyor. Bir de muhatap bulamıyorsun
Almayın hocam ben de stok yok diye almıştım ordan sakın almayın 1 haftadır hiçbir cevap alamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

technopat forumda üyeler diye biliyorum birde oradan deneyin isterseniz
Deneyeyim de hocam çok saçma sorunumuz olduğunda forumdan mı ulaşıcaz

Hafta içinde kasa alacağım buradan. Eğer sizin sorununuzda yapıcı olmazlarsa vazgeçerim ben de.

Hafta içinde kasa alacağım buradan. Eğer sizin sorununuzda yapıcı olmazlarsa vazgeçerim ben de.
Technopat foruma da giremiyorum daha önce hesap oluşturuldu diyor rezillik resmen teknik desteğe ulaşmak için foruma üye olup konu açacaz bir de

Hayalimde Phanteks Nv7 var. Sadece orada satılıyor. Ama saten gereksiz pahali. Bir de satis sonrasi sikayet hoşuma gitmedi
Hocam şikayetvara baktım kimse ulaşamıyor desteğe resmen muhatap yok hiçbirşekilde telefon numarasını arıyorum meşgule atıyor sürekli

Hocam şikayetvara baktım kimse ulaşamıyor desteğe resmen muhatap yok hiçbirşekilde telefon numarasını arıyorum meşgule atıyor sürekli
Yari fiyatina düşürse bile girmem o ise. Muhatap bulamazsam deliririm

Şimdi napıcam onu düşünüyorum sıfırdan kasa alıcam mecbur biraz daha şansımı deneyeyim
Valla bu forumda "Jumbum Güvenilir mi " diye konuların altına güvenilir yazanlar vardı. Anlamadım ulaşılamamak nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,748
Üyeler
197,744
Son üye
huseyin_hurkus
Geri