K1NGO82
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Platin yapacaklar hocam. Daha değerli platin.Altından mı yapsınlar bra
Platin yapacaklar hocam. Daha değerli platin.Altından mı yapsınlar bra
taşa tapılmıyor sadece insan aklında bu tarz sorular olunca ibadetin merkezi gibi geçiyor yanlış hatırlamıyorsam Kabe den önce Kudüs e doğru secdade seriliyordu Müslümanlıkta yani demek istediğim ne yaptığın değil ne için yaptığın önemli ben inançlarımı Allah'a yapıyorum ve onun bu tarz taşa sarılmak , öpmek gibi saçmalıkların umurun da olmayacağını düşünüyorum çünkü (düşünce ve irade hakkı vermiş gidip bu iradeni bir taşı öpmek için kullanmak çok saçma) sen oraya HAC İbadetini yapmaya gidiyorsun.abi biz taşa tapıyorsak kabe de o zaman diger dinlerde aynı şeye girmıyor mu sonuçta tanrıya tapanlara bi heykle bulup ona tapıyordu neyse hocam konuyu çok derine açmıycam
BOŞ.Dinlerin alayı yalan bana göre. Tanrıya inancın varsa bu yeterli. Neden saçma sapan şeylere bağlı olayım ki ?
Yok domuz eti yeme. Yok onu içme. Bunu yeme. Neden benim hayatıma etkisi olsun ki böyle şeylerin. İyi bir insan olun, gerisi boş. Hayatınızı yaşayın...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada tanrı olsanız kitap mı indirirdiniz? Yoksa kalıcılığı olan kopyalanamayacak bir şey mi yaratırdınız? XD
MÜSLÜMAN ADAMSIN İNANÇSIZ ADAMIN DEDİĞİNİ BEĞENMİŞSİN KENDİNLE ÇELİŞME. ADAM DİNLERİN ALAYI YALAN DİYOR.ben hala o taşı öpenlerin hangi kafada anlamıyorum , tamam kutsal biryer ama taşı öpünce mutlu olmaları bana saçma geliyor.
herkese saygım var elhamdülilah müslümanım ama bir taşı da sanki insan gibi okşayacak, sarılacak kadarda düşmedik. Allah irade ve düşünmemizi sağlamış bunu kullanarak o taşı yalamamayı (öpmemeyi) tercih ederim.
şimdi yanlış anlaşılmasın HAC İbadeti yapılmasını kötülemiyorum yada karalamıyorum ama o nede olsa taş o kadar taş öpmek istiyorsanız dağ bayır boşa mı duruyor.
taşa tapılmıyor sadece insan aklında bu tarz sorular olunca ibadetin merkezi gibi geçiyor yanlış hatırlamıyorsam Kabe den önce Kudüs e doğru secdade seriliyordu Müslümanlıkta yani demek istediğim ne yaptığın değil ne için yaptığın önemli ben inançlarımı Allah'a yapıyorum ve onun bu tarz taşa sarılmak , öpmek gibi saçmalıkların umurun da olmayacağını düşünüyorum çünkü (düşünce ve irade hakkı vermiş gidip bu iradeni bir taşı öpmek için kullanmak çok saçma) sen oraya HAC İbadetini yapmaya gidiyorsun.
Kudüs kısmı kaynak
10 yaşındasın büyük ihtimalle. Ben senin dinine inanmıyorum diye neden ağlıyorsun ki. Gayet saygı gösteriyorum oysa ki. Sadece düşüncelerimi ve görüşlerimi paylaşıyorum. Beynini kullanabilseydin yada bilemiyorum belki yaşın küçük olduğu içinde olabilir, arkadaş gibi saygı gösterebilirdin.BOŞ.
MÜSLÜMAN ADAMSIN İNANÇSIZ ADAMIN DEDİĞİNİ BEĞENMİŞSİN KENDİNLE ÇELİŞME. ADAM DİNLERİN ALAYI YALAN DİYOR.
YOK SENDEN BÜYÜĞÜM.10 yaşındasın büyük ihtimalle. Ben senin dinine inanmıyorum diye neden ağlıyorsun ki. Gayet saygı gösteriyorum oysa ki. Sadece düşüncelerimi ve görüşlerimi paylaşıyorum. Beynini kullanabilseydin yada bilemiyorum belki yaşın küçük olduğu içinde olabilir, arkadaş gibi saygı gösterebilirdin.
Dbdjzjdxjcjcj ok ağlayarak günlüğüne yazabilirsin o zaman. İnanmıyorum. Hiçbir zamanda inanmıyacağım. Ben Tanrıma inanıyorum xdYOK SENDEN BÜYÜĞÜM.
banane evladım inanmıyorsan inanma ölünce de random atarsınDbdjzjdxjcjcj ok ağlayarak günlüğüne yazabilirsin o zaman. İnanmıyorum. Hiçbir zamanda inanmıyacağım. Ben Tanrıma inanıyorum xd
Unutma iyi bir insan olmak yeterli. Başkalarına saygı duyarak başlayabilirsinbanane evladım inanmıyorsan inanma ölünce de random atarsın
SANA SAYGI YOK MİLLETİN İNANCINA YALAN DERSEN SAYGI BEKLEME EVLADIMUnutma iyi bir insan olmak yeterli. Başkalarına saygı duyarak başlayabilirsin
Eeeee sana göre de benim inanç şeklim saçma? Bunu söylemek seni suçlu yapmaz ki. Benlik sıkıntı yok.SANA SAYGI YOK MİLLETİN İNANCINA YALAN DERSEN SAYGI BEKLEME EVLADIM
kopyalanamayacak olan şey kuran zaten.Dinlerin alayı yalan bana göre. Tanrıya inancın varsa bu yeterli. Neden saçma sapan şeylere bağlı olayım ki ?
Yok domuz eti yeme. Yok onu içme. Bunu yeme. Neden benim hayatıma etkisi olsun ki böyle şeylerin. İyi bir insan olun, gerisi boş. Hayatınızı yaşayın...
Bu arada tanrı olsanız kitap mı indirirdiniz? Yoksa kalıcılığı olan kopyalanamayacak bir şey mi yaratırdınız? XD