YazılımKafa
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
EyvallahEvet ama paketi alırken bahsetmemişlerdi. Onun dışında hiç bir kusur görmedim hizmette.
EyvallahEvet ama paketi alırken bahsetmemişlerdi. Onun dışında hiç bir kusur görmedim hizmette.
Saçmalık, ücretler de gereksiz fazla cidden. Mesela diğer alternatif firmalar da Fiber de bu modem ücretini Türk Telekom zorunluluğu yüzünden alıyor ama ayda 10-20TL falan oluyor. Hatta bazıları (Türknet gibi) o ücreti fiyata dahil ediyor.Dahil değil maalesef. Açıklamada yazıyor. İnternette de öyle diyor
Aynen öyle aylık 55₺ modeme verilir mi. Bundan dolayı şuan kablonete daha yakınımSaçmalık, ücretler de gereksiz fazla cidden. Mesela diğer alternatif firmalar da Fiber de bu modem ücretini Türk Telekom zorunluluğu yüzünden alıyor ama ayda 10-20TL falan oluyor. Hatta bazıları (Türknet gibi) o ücreti fiyata dahil ediyor.
Vodafone de hizmet veriyor, fiyatı nasıldır bilmiyorum ama ona da bakabilirsin. Kablonet de iş görür.Aynen öyle aylık 55₺ modeme verilir mi. Bundan dolayı şuan kablonete daha yakınım
Vodafone ucuz ama hizmeti nasıl emin değilim. Kablonetin siteside çok kötüya. Türk Telekom altyapısında ücretler ne bir türlü öğrenemedim. Bu kadar saçma site görmedimVodafone de hizmet veriyor, fiyatı nasıldır bilmiyorum ama ona da bakabilirsin. Kablonet de iş görür.
Ben DOCSIS altyapısında 6 yıl kullandım, pek verim alabildiğim söylenemez.Dostlar kablonet hakkında ki görüşleriniz neler. Kullananlar memnun mu? Türk Telekom altyapım 1000 mbps destekliyor. Kablonette bu altyapıyı veriyor. Ek olarak kablonet sitesi biraz garip. Türk Telekom altyapısı olanda fiyatlar neler bilenler yazabilir mi?
Comnet zaten almamda. 1000 mbps düşünmüyorum. 100 ya da 200 mbps düşünüyorum. Ya Türk Telekom dan ya da KablonettenBen DOCSIS altyapısında 6 yıl kullandım, pek verim alabildiğim söylenemez.
Benim kullandığım dönem için Kablonet biraz sıkıntılıydı.
1000 Mbps almaya niyetliyseniz 30 hazirandan önce karar verin zira Türk Telekom yüksek hızlardaki indirimleri iptal edebilir.
Comnet'i de incelemenizi tavsiye ederim fiyat/performans olarak sanırım şu an en iyisi o.
1 ay denemelik alır 30 hazirana kadar karar verip yıllığa uzatırsınız uygun fiyatla içiniz rahat olur.
Altyapınız iyiyse problem yaşamazsınız zaten.
Bulunduğun bölgede kullananlara sor. Bölgesel olarak değişim olabilir iyi yada kötü olduğunun.Dostlar kablonet hakkında ki görüşleriniz neler. Kullananlar memnun mu? Türk Telekom altyapım 1000 mbps destekliyor. Kablonette bu altyapıyı veriyor. Ek olarak kablonet sitesi biraz garip. Türk Telekom altyapısı olanda fiyatlar neler bilenler yazabilir mi?
Altyapı türk Telekom yani ben internet anlamında sormuyorum. Hizmet vs olarak soruyorumBulunduğun bölgede kullananlara sor. Bölgesel olarak değişim olabilir iyi yada kötü olduğunun.
Hocam benim evde mi sorun var bilmiyorum ama kablonet iki oda öteden çekmiyor. Şuan modem salonda, salonda çok iyi çekiyor ama yan oda da bazen wifi simgesi bile kayboluyor o derece. Sorun bende mi bilmiyorum ama sıfırdan alacak olsam tercih etmem.Dostlar kablonet hakkında ki görüşleriniz neler. Kullananlar memnun mu? Türk Telekom altyapım 1000 mbps destekliyor. Kablonette bu altyapıyı veriyor. Ek olarak kablonet sitesi biraz garip. Türk Telekom altyapısı olanda fiyatlar neler bilenler yazabilir mi?
Sırf modem için tercih etmemek abartı olur bence. Modem değişikliği istedin mi? Bide bende router var zaten çekmeme derdim yok. Müşteri hizmetleri nasıl, ilgileniyorlar mı, sorunları hızlı çözüyorlar mı? Benim merak ettiğim buHocam benim evde mi sorun var bilmiyorum ama kablonet iki oda öteden çekmiyor. Şuan modem salonda, salonda çok iyi çekiyor ama yan oda da bazen wifi simgesi bile kayboluyor o derece. Sorun bende mi bilmiyorum ama sıfırdan alacak olsam tercih etmem.
Hem ev hem modem değiştirdim gene farketmedi taşındığımızda aradığımız gün gelip yeni modemle ayarlamışlardı müşteri hizmetleri konusunda sorun yaşayacağınızı pek zannetmiyorum.Sırf modem için tercih etmemek abartı olur bence. Modem değişikliği istedin mi? Bide bende router var zaten çekmeme derdim yok. Müşteri hizmetleri nasıl, ilgileniyorlar mı, sorunları hızlı çözüyorlar mı? Benim merak ettiğim bu
Eyvallah dostum. Teşekkürler cevabın içinHem ev hem modem değiştirdim gene farketmedi taşındığımızda aradığımız gün gelip yeni modemle ayarlamışlardı müşteri hizmetleri konusunda sorun yaşayacağınızı pek zannetmiyorum.