Neler Yeni

Kablonet hakkında görüşleriniz

YazılımKafa

80+ Silver

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dahil değil maalesef. Açıklamada yazıyor. İnternette de öyle diyor
Saçmalık, ücretler de gereksiz fazla cidden. Mesela diğer alternatif firmalar da Fiber de bu modem ücretini Türk Telekom zorunluluğu yüzünden alıyor ama ayda 10-20TL falan oluyor. Hatta bazıları (Türknet gibi) o ücreti fiyata dahil ediyor.

YazılımKafa

80+ Silver
Saçmalık, ücretler de gereksiz fazla cidden. Mesela diğer alternatif firmalar da Fiber de bu modem ücretini Türk Telekom zorunluluğu yüzünden alıyor ama ayda 10-20TL falan oluyor. Hatta bazıları (Türknet gibi) o ücreti fiyata dahil ediyor.
Aynen öyle aylık 55₺ modeme verilir mi. Bundan dolayı şuan kablonete daha yakınım

YazılımKafa

80+ Silver
Vodafone de hizmet veriyor, fiyatı nasıldır bilmiyorum ama ona da bakabilirsin. Kablonet de iş görür.
Vodafone ucuz ama hizmeti nasıl emin değilim. Kablonetin siteside çok kötüya. Türk Telekom altyapısında ücretler ne bir türlü öğrenemedim. Bu kadar saçma site görmedim

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Dostlar kablonet hakkında ki görüşleriniz neler. Kullananlar memnun mu? Türk Telekom altyapım 1000 mbps destekliyor. Kablonette bu altyapıyı veriyor. Ek olarak kablonet sitesi biraz garip. Türk Telekom altyapısı olanda fiyatlar neler bilenler yazabilir mi?
Ben DOCSIS altyapısında 6 yıl kullandım, pek verim alabildiğim söylenemez.
Benim kullandığım dönem için Kablonet biraz sıkıntılıydı.

1000 Mbps almaya niyetliyseniz 30 hazirandan önce karar verin zira Türk Telekom yüksek hızlardaki indirimleri iptal edebilir.
Comnet'i de incelemenizi tavsiye ederim fiyat/performans olarak sanırım şu an en iyisi o.
1 ay denemelik alır 30 hazirana kadar karar verip yıllığa uzatırsınız uygun fiyatla içiniz rahat olur.
Altyapınız iyiyse problem yaşamazsınız zaten.

YazılımKafa

80+ Silver
Ben DOCSIS altyapısında 6 yıl kullandım, pek verim alabildiğim söylenemez.
Benim kullandığım dönem için Kablonet biraz sıkıntılıydı.

1000 Mbps almaya niyetliyseniz 30 hazirandan önce karar verin zira Türk Telekom yüksek hızlardaki indirimleri iptal edebilir.
Comnet'i de incelemenizi tavsiye ederim fiyat/performans olarak sanırım şu an en iyisi o.
1 ay denemelik alır 30 hazirana kadar karar verip yıllığa uzatırsınız uygun fiyatla içiniz rahat olur.
Altyapınız iyiyse problem yaşamazsınız zaten.
Comnet zaten almamda. 1000 mbps düşünmüyorum. 100 ya da 200 mbps düşünüyorum. Ya Türk Telekom dan ya da Kablonetten

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Göksel Gündüz
Dostlar kablonet hakkında ki görüşleriniz neler. Kullananlar memnun mu? Türk Telekom altyapım 1000 mbps destekliyor. Kablonette bu altyapıyı veriyor. Ek olarak kablonet sitesi biraz garip. Türk Telekom altyapısı olanda fiyatlar neler bilenler yazabilir mi?
Bulunduğun bölgede kullananlara sor. Bölgesel olarak değişim olabilir iyi yada kötü olduğunun.

YazılımKafa

80+ Silver
Bulunduğun bölgede kullananlara sor. Bölgesel olarak değişim olabilir iyi yada kötü olduğunun.
Altyapı türk Telekom yani ben internet anlamında sormuyorum. Hizmet vs olarak soruyorum

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Musa ÖZ
Hocam benim evde mi sorun var bilmiyorum ama kablonet iki oda öteden çekmiyor. Şuan modem salonda, salonda çok iyi çekiyor ama yan oda da bazen wifi simgesi bile kayboluyor o derece. Sorun bende mi bilmiyorum ama sıfırdan alacak olsam tercih etmem.

YazılımKafa

80+ Silver
Hocam benim evde mi sorun var bilmiyorum ama kablonet iki oda öteden çekmiyor. Şuan modem salonda, salonda çok iyi çekiyor ama yan oda da bazen wifi simgesi bile kayboluyor o derece. Sorun bende mi bilmiyorum ama sıfırdan alacak olsam tercih etmem.
Sırf modem için tercih etmemek abartı olur bence. Modem değişikliği istedin mi? Bide bende router var zaten çekmeme derdim yok. Müşteri hizmetleri nasıl, ilgileniyorlar mı, sorunları hızlı çözüyorlar mı? Benim merak ettiğim bu

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Musa ÖZ
Sırf modem için tercih etmemek abartı olur bence. Modem değişikliği istedin mi? Bide bende router var zaten çekmeme derdim yok. Müşteri hizmetleri nasıl, ilgileniyorlar mı, sorunları hızlı çözüyorlar mı? Benim merak ettiğim bu
Hem ev hem modem değiştirdim gene farketmedi 😃 taşındığımızda aradığımız gün gelip yeni modemle ayarlamışlardı müşteri hizmetleri konusunda sorun yaşayacağınızı pek zannetmiyorum.

YazılımKafa

80+ Silver
Hem ev hem modem değiştirdim gene farketmedi 😃 taşındığımızda aradığımız gün gelip yeni modemle ayarlamışlardı müşteri hizmetleri konusunda sorun yaşayacağınızı pek zannetmiyorum.
Eyvallah dostum. Teşekkürler cevabın için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom