Neler Yeni

Kablonet hakkında görüşleriniz

YazılımKafa

80+ Silver
Hocam benim de aman aman sorunum yok ama mesela sabah iki telefon bir şeyler izlerken benim bilgisayarım çok kasıyor o da normal biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benim tarifede televizyon paketi falan da vardı şimdi ne olmuş bu fiyatlar.
Şuanda ucuz denemez

Baya seneler oldu kullanıyoruz (4-5 seneden fazla olabilir tam bilmiyorum) ve bu zaman içinde 5 kez sorun yaşadığımı bile hatırlamıyorum. Eskiden paketimizden ötürü saat akşam 7'den sonra hız 100MBPS'den 24MBPS'ye düşüyordu ancak paketi iyileştirip direkt hep sabit 100MBPS olacağı şeklinde ayarladık. Hiçbir zaman hız, ping, gecikme sorunu yaşamadım.
Hep aynı hızı alıyor musun , düzenli hız testi vs yapıyor musun yoksa günlük kullanımda sıkıntı olmuyor anlamında mı

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Şuanda ucuz denemez

Hep aynı hızı alıyor musun , düzenli hız testi vs yapıyor musun yoksa günlük kullanımda sıkıntı olmuyor anlamında mı
Arada canım sıkılınca SpeedTest açıyorum valla hep 100MBPS indirme 5MBPS yükleme sabit alıyorum. Günlük kullanımda sıkıntı da olmuyor.

YazılımKafa

80+ Silver
Arada canım sıkılınca SpeedTest açıyorum valla hep 100MBPS indirme 5MBPS yükleme sabit alıyorum. Günlük kullanımda sıkıntı da olmuyor.
Eyvallah dostum. Son olarak şu modem fiyatları mevzusunu merak ediyorum. Kablonette modemler çok ucuz. Ama hep tarifeye ek. Müşteri olmadan alınıyorsa belki alabilirim. Muhtemelen bunun için arayıp sormam gerekiyor

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Eyvallah dostum. Son olarak şu modem fiyatları mevzusunu merak ediyorum. Kablonette modemler çok ucuz. Ama hep tarifeye ek. Müşteri olmadan alınıyorsa belki alabilirim. Muhtemelen bunun için arayıp sormam gerekiyor
Modem hakkında hiçbir şey söyleyemem çünkü Kablonet ile aboneliğimiz baya yıllardır var ve ilk aldığımız zamanlar ben baya küçük olduğum için o detayları hiç hatırlamıyorum. Şu an için de araştırmaya gerek duymadığımdan maalesef bilgim yok.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dostlar kablonet hakkında ki görüşleriniz neler. Kullananlar memnun mu? Türk Telekom altyapım 1000 mbps destekliyor. Kablonette bu altyapıyı veriyor. Ek olarak kablonet sitesi biraz garip. Türk Telekom altyapısı olanda fiyatlar neler bilenler yazabilir mi?
Türk Telekom altyapısından hizmet alacaksan kablonet gibi firmaları geç alternatif firmalara bak. Gıbırnet, Rüzgarnet falan adını hatırlamadığım ama TT altyapısından uygun fiyatlı hizmet veren birsürü firma var. FTTH altyapıda zaten bir sorun yaşamazsın.

YazılımKafa

80+ Silver
Modem hakkında hiçbir şey söyleyemem çünkü Kablonet ile aboneliğimiz baya yıllardır var ve ilk aldığımız zamanlar ben baya küçük olduğum için o detayları hiç hatırlamıyorum. Şu an için de araştırmaya gerek duymadığımdan maalesef bilgim yok.
Eyvallah dostum , zaten bu konuda illaki aramak gerekir. Yarın sorarım

Türk Telekom altyapısından hizmet alacaksan kablonet gibi firmaları geç alternatif firmalara bak. Gıbırnet, Rüzgarnet falan adını hatırlamadığım ama TT altyapısından uygun fiyatlı hizmet veren birsürü firma var. FTTH altyapıda zaten bir sorun yaşamazsın.
Knk taahhüt bu zamanda daha iyi. Bide müşteri hizmetlerini biliyorum en azından

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
İnternet al sadece. Sakın Kablo TV alma. Bu 1.
Müşteri temsilcileriyle görüşmeni tavsiye etmiyorum kanser ediyorlar bu 2.
İnternet olarak çok iyi gerçekten 2 senedir 1 kere bile kopmadı. Bakım yapacakları zaman haber veriyorlar zaten buda 3.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Eyvallah dostum , zaten bu konuda illaki aramak gerekir. Yarın sorarım

Knk taahhüt bu zamanda daha iyi. Bide müşteri hizmetlerini biliyorum en azından
Taahhüt vereceğim diyorsan direkt Türk Telekom dan hizmet al. Yalnız uygun fiyatlı bir paketlerine geçmeye çalış.

Gloxy

80+ Bronze
Dostlar kablonet hakkında ki görüşleriniz neler. Kullananlar memnun mu? Türk Telekom altyapım 1000 mbps destekliyor. Kablonette bu altyapıyı veriyor. Ek olarak kablonet sitesi biraz garip. Türk Telekom altyapısı olanda fiyatlar neler bilenler yazabilir mi?
2 yıldır kullanıyorum.
Akşam 8e kadar sabit 100 akşam 8den sonra 24e düşüyor maalesef 12ye kadar.
Müşteri hizmetleri ve servisi güzel arıza olduğunda gün içinde geldikleri oldu
Hattın ücreti 170 tl civarındaydı

YazılımKafa

80+ Silver
İnternet al sadece. Sakın Kablo TV alma. Bu 1.
Müşteri temsilcileriyle görüşmeni tavsiye etmiyorum kanser ediyorlar bu 2.
İnternet olarak çok iyi gerçekten 2 senedir 1 kere bile kopmadı. Bakım yapacakları zaman haber veriyorlar zaten buda 3.
Seninki herhalde kablonetin kendi altyapısı

Taahhüt vereceğim diyorsan direkt Türk Telekom dan hizmet al. Yalnız uygun fiyatlı bir paketlerine geçmeye çalış.
Sıkıntı şurda paket ücreti güzel ama bide üstüne aylık 55₺ modem kullanım ücreti var. O çok saçma oluyor

2 yıldır kullanıyorum.
Akşam 8e kadar sabit 100 akşam 8den sonra 24e düşüyor maalesef 12ye kadar.
Müşteri hizmetleri ve servisi güzel arıza olduğunda gün içinde geldikleri oldu
Hattın ücreti 170 TL civarındaydı
Eyvallah dostum. O hız farklılığı senin paketinden dolayıymış. Müşteri hizmetlerinin kalitesi önemli

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Seninki herhalde kablonetin kendi altyapısı

Sıkıntı şurda paket ücreti güzel ama bide üstüne aylık 55₺ modem kullanım ücreti var. O çok saçma oluyor
Sitedeki taahhütlü ücrete dahil değil mi o ücret? Genelde öyle oluyor.

YazılımKafa

80+ Silver

Gloxy

80+ Bronze
Eyvallah dostum. O hız farklılığı senin paketinden dolayıymış. Müşteri hizmetlerinin kalitesi önemli
Evet ama paketi alırken bahsetmemişlerdi. Onun dışında hiç bir kusur görmedim hizmette.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,044
Üyeler
164,233
Son üye
Kaanye
Top Bottom