Yardım Kablonet internet kopma sıkıntısı

SanalGG

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba

Biz evde kablolu bağlantı kullanmayan sadece telefon ile internete bağlanan bir aileyiz. Yakın zamanda kablonete geçtik.

Kablonette wifeye bağlı gözüküyoruz lakin internete bağlanamıyoruz. Sonra wife üstünde ünlem işareti çıkıyor bu sorunu çözmek için ne yapabilirim.

Ekler

• IMG_20210204_105710.jpg
    IMG_20210204_105710.jpg
    71.8 KB · Hit: 45
Modem üstünde hangi ışıklar yanıyor?

KabloNet Müşteri Hizmetleriyle iletişime geçin. En doğru ve en iyi cevabı kendileri vereceklerdir.
Ayrıca bağlatalı 1 hafta olmadan böyle şeyler yaşanması normal karşılanır.
Modeminizi kapatıp açabilir misiniz?
Veya Kablo İnternet ile hizmet alıyorsanız o kabloyu takıp çıkartmanızı, Fiber internet ile hizmet alıyorsanız Routera giren ethernet kablosunu takıp çıkartmanızı istiyorum.
Sorun sadece sizin cihazda mı?

Yetkililerin söylediği bütün ışıklar yanıyor lakin fotoğraftaki gibi böyle internet.
Valla koblonet hakkında benim hiç bilgim yok ama Alp hocamın dediği gbi yap bi sen sonra olmazsa müşteri hizmetlerini ara.
Post automatically merged:

@Vesemir

KabloNet Müşteri Hizmetleriyle iletişime geçin. En doğru ve en iyi cevabı kendileri vereceklerdir.
Ayrıca bağlatalı 1 hafta olmadan böyle şeyler yaşanması normal karşılanır.
Modeminizi kapatıp açabilir misiniz?
Veya Kablo İnternet ile hizmet alıyorsanız o kabloyu takıp çıkartmanızı, Fiber internet ile hizmet alıyorsanız Routera giren ethernet kablosunu takıp çıkartmanızı istiyorum.
Sorun sadece sizin cihazda mı?
Bu sorunu çözmek için kaç defa aradım lakin onlar wife yükseltici alın diyorlar ne alakası var onla wifeye bağlıyım internet yok diyorum böyle diyorlar. Ayrıca bu sorunu çözmek için sadece kapattım açtığımda internet geliyor 15 dakika sonra yine bu sorun oluyor.

Geri