Kablonet mi superonline mi

AlimMFS

80+
Reaksiyon skoru
1
Superonline da 89,90 ye tv+ ile 25 mbps İnternet kampanyası mevcut
Kablonetde 90 tl ye 100 mbps + altın sinema paketi + kablonet üst paket + kabloblut 25 GB
Kullananlar varsa hangisi daha mantıklı????
kablonetin müşteri deneyimi nasıl???
Son olarak kabloblut nedir???
Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler!!!!

Kablonetde 90 TL ye 100 mbps + altın sinema paketi + kablonet üst paket + kabloblut 25 GB
kablonet müşterileri memnun diye biliyorum, kablobulut icloud gibi bir şey diye tahmin ediyorum, sizin yerinizde olsam kabvlonet seçerdim

Kardeşim internet olayı kendi oturduğın semte göre değişkenlik gösterir. Mesela benim yaşağım yer Türktelekom Müdürlüğünün yakınında ben bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım ne hız düşmesi ne başka bişe. Ama çoğu kişi şikayetçi. Sen en iyisi bunu kendi oturduğın muhite sorsan daha iyi cevaplar alırsın. hangisinin altyapısı iyiyse o nu tercih et

Kablonet kullananlar memnunlar.
Bence denenir.

Kablonet tabii ki fiyatı çok uygun.

Superonline kullanıyorum. Kablonet fiyatları çok uygun, geçmek istiyordum ama burada altyapısı yokmuş... Kablonet genel fiyat ve kampanyalar olarak çok daha uygun. Kablonet araştırabilirsiniz.

Kablonetde 90 TL ye 100 mbps + altın sinema paketi + kablonet üst paket + kabloblut 25 GB
knk alt yapı varsa kablonetin tabii ki kablonet yoksa 100 mbps işi çok gerçek olmaz

Ben memnunum kablonetten fakat son birkaç gündür internet paketimin 3'te 1'i kadar internet alıyorum onları arayacağım bunun hakkında. Bi de şu da var sadece bize mi özel herkese mi ama saat 19'la 24 arasında internet hızı 100 mbps den 25 e düşüyor. Aklında olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim internet olayı kendi oturduğın semte göre değişkenlik gösterir. Mesela benim yaşağım yer Türktelekom Müdürlüğünün yakınında ben bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım ne hız düşmesi ne başka bişe. Ama çoğu kişi şikayetçi. Sen en iyisi bunu kendi oturduğın muhite sorsan daha iyi cevaplar alırsın. hangisinin altyapısı iyiyse o nu tercih et
O da var, alt yapı sorgulatmayı unutma!!! Alt yapı sorgulamasında mesela alabileceğin maks hız 25 veya 15'se ona göre al

Ben memnunum kablonetten fakat son birkaç gündür internet paketimin 3'te 1'i kadar internet alıyorum onları arayacağım bunun hakkında. Bi de şu da var sadece bize mi özel herkese mi ama saat 19'la 24 arasında internet hızı 100 mbps den 25 e düşüyor. Aklında olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O da var, alt yapı sorgulatmayı unutma!!! Alt yapı sorgulamasında mesela alabileceğin maks hız 25 veya 15'se ona göre al
Altyapı internetten sorgulayabiliyormuyuz???

Bence komşularına sor ne kullandıklarını ve memmun olup olmadıklarını ben superonline kullanıyorum 35 mbps ye 80 tl ödüyorum oturduğum site superonline ile anlaşmalı altyapına göre değişir sana neyin iyi olucağı ama kablonetin kampanyası da iyiymiş baya

Superonline diğer sağlayıcılara göre pahalı kendi adıma konuşuyorum 5 senedir kullanıyorum büyük bir sorunla karşılaşmadım sorun olduğunda da hemen gelip çözüyorlar bende 200 mbps + tv plus 130 tl ödüyorum..

Kablonet müşteri hizmetleri olarak gayet güzel. Öneririm fakat saat 19:00 ile 24:00 arası internet 25mbps ye düşüyor eğer sorun olmaz dersen öneririm.

Geri