Neler Yeni

Öneri Kablonet VS Superonline

TALHA MURAT

80+ Silver
4.8 upload çok az değil mi?
değil kesinlikle ben uploadu çok kullanmıyorum ayna max 90 gb ama şimdi kotalı upload var 50 gb upload fiyatını hatırlamıyorum ama kotalı uploadlar 10 mbps upload veriyor ucuzda ben onu almayı düşünüyorum eğer sorun yaşarsam bu arada 2013-2014 de aldım ilk başlangıçta 2 sene 24 mbps download 2 mbps upload idi :D

yuklob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berkay Çakmak
3 yıl boyunca superonline kullandım sonlara doğru bozdular değiştirdik türknete onlarda vaad ettikleri 100 mbps hız veririz dediler altyapınız var dediler ama sonuç gene hüsran vodafone a geçtik fiber geldiler bağladılar 2 gün sonra internet gitti 1 hafta boyunca mağdur olduk hala mahkemelik nerdeyse tahahütlü olduğu için iptal de edemedik cayma bedelini ödeyip artık ondanda usandık neyse ondan sonrada türktelekoma geçdik şuan 1 yıl oldu nerdeyse ve sadece 1 kere internet gitti o da dündü 4 saat gitti aradık kusura bakmayın dediler cep telefonuna internet gönderdiler bide şuana kadar aldığımız en iyi hizmet ttnetten aldığımız ama çoğu kişide ttneti beğenmiyor birazda şans altyapı olmadımı hepsi kötü

TALHA MURAT

80+ Silver
100mbps kadar kullanmadığım için yorum yapamam fakat ping değerlerimiz aynı ve TTnet vdslinde olmama rağmen.Yani demek istediğim şu TTneti kötülüyorsunuz mesela ben başka firma kullanıyor olsam bir firma seçecek olsam TTnet seçtirmezsiniz ama altyapımda bulunan ttnet hizmeti çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkesin kullanımına bağlı uploadla alakanız yoksa yeter artar.
Bak aynı olmasının sebebi ne saha çok yakın sana o yüzden.

Kablonun rengi sarı değil ama aynısı. GPON olduğundan eminim zaten GPON dönüştürücüsü ile alıyordum interneti.
Bak gpon teknolojisinde sarı kablo kullanılır başka renk kullanılmaz sıradan fiber o yüzden şiddetle öneririm kabloneti.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
100mbps kadar kullanmadığım için yorum yapamam fakat ping değerlerimiz aynı ve TTnet vdslinde olmama rağmen.Yani demek istediğim şu TTneti kötülüyorsunuz mesela ben başka firma kullanıyor olsam bir firma seçecek olsam TTnet seçtirmezsiniz ama altyapımda bulunan ttnet hizmeti çok iyi.

Herkesin kullanımına bağlı uploadla alakanız yoksa yeter artar.
8Mbps upload ile bile işkence çekiyoruz maalesef çok düşük ülkede upload hızları. Haftada 10GB civarı upload yapıyorum iş için, onun dışında normal kullanımda da biraz upload yapıyoruz.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
3 yıl boyunca superonline kullandım sonlara doğru bozdular değiştirdik türknete onlarda vaad ettikleri 100 mbps hız veririz dediler altyapınız var dediler ama sonuç gene hüsran vodafone a geçtik fiber geldiler bağladılar 2 gün sonra internet gitti 1 hafta boyunca mağdur olduk hala mahkemelik nerdeyse tahahütlü olduğu için iptal de edemedik cayma bedelini ödeyip artık ondanda usandık neyse ondan sonrada türktelekoma geçdik şuan 1 yıl oldu nerdeyse ve sadece 1 kere internet gitti o da dündü 4 saat gitti aradık kusura bakmayın dediler cep telefonuna internet gönderdiler bide şuana kadar aldığımız en iyi hizmet ttnetten aldığımız ama çoğu kişide ttneti beğenmiyor birazda şans altyapı olmadımı hepsi kötü
işte bu yüzden firma önermek saçma

Bak gpon teknolojisinde sarı kablo kullanılır başka renk kullanılmaz sıradan fiber o yüzden şiddetle öneririm kabloneti.
Burdan sorgular mısınız ?
Gerçi bu kabloneti göstermiyor olabilir.
105 metre diyor bende

8Mbps upload ile bile işkence çekiyoruz maalesef çok düşük ülkede upload hızları. Haftada 10GB civarı upload yapıyorum iş için, onun dışında normal kullanımda da biraz upload yapıyoruz.
İş için lazım ise o zaman turkcell tercih edin bana 5 yetiyor artıyor mesela.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Kullanılıyor internete SOL GPON yazın zaten hiç sarı kablo görmedim be her yerde beyaz kablo kullanmış SOL 😀

1621693211895.jpeg

Resmi internetten aldım. Ucu yeşil olan beyaz kablonun aynısı var bizde.

TALHA MURAT

80+ Silver
Burada size uygun seçenekler var alabiliyorsunuz bu ilk görselde size bahsettim kotalı upload kota içerisinde kotaya kadar 10 mbps upload oluyor.

Kullanılıyor internete SOL GPON yazın zaten hiç sarı kablo görmedim be her yerde beyaz kablo kullanmış SOL 😀

Alıntıyı görüntüle
Resmi internetten aldım. Ucu yeşil olan beyaz kablonun aynısı var bizde.
o zaman gpon ama ben gene önermem gördünüz forum sakinleri bile kablonet dedi ki bende diyorum.

Ekler

• 444.PNG
    444.PNG
    36.8 KB · Hit: 49
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    107.8 KB · Hit: 61
  • 41.PNG
    41.PNG
    42.5 KB · Hit: 69

Tolgax güneş

80+ Bronze
Bütçe max ayda 120TL (TV+ varsa 130TL) o da maksimum. Superonline veya Kablonet almayı düşünüyorum TT altyapısı burada çöp olduğu için.

Sizce hangisi ve hangi paketi? (Taahhüt 12 ay olsun 24 aylık taahhüt yapmak istemiyorum.)
Millenicom kullanıcısıyım altyapımız 82 destekliyor 78 79 alıyorum 8 uplod anlaşma yaptık 8.20 8.30 alıyorum.

TALHA MURAT

80+ Silver
Millenicom kullanıcısıyım altyapımız 82 destekliyor 78 79 alıyorum 8 uplod anlaşma yaptık 8.20 8.30 alıyorum.
Kaç defa yazacan 2 oldu biliyordur sende herhalde millenicom geçirme meraklısısın . :D

Onu geçtim fiber varken vdsl ?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Burada size uygun seçenekler var alabiliyorsunuz bu ilk görselde size bahsettim kotalı upload kota içerisinde kotaya kadar 10 mbps upload oluyor.

o zaman gpon ama ben gene önermem gördünüz forum sakinleri bile kablonet dedi ki bende diyorum.
Hızı düşük kablonetin de ama yine de çok öneren var bakacağım ona da.

Superonlinede 100/10 hız ve TV+ (olmasa 120TL) fiyatı 130TL.

Kablonette 100/5 hız (akşam hız 24e düşüyor bir de) ve kablo tv 120TL oluyor.

Bu ikisinden birini alacağım o zaman duruma göre.

Top Bottom