Neler Yeni

Öneri Kablonet VS Superonline

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Süperonline geçerseniz yine taahhüt vereceksin :D
Fiber kullanıp arada ping giriyor diyen ilk defa sizi gördüm eğer 24mbps felan kullanıyorsanız aileniz video dizi film gibi şeyler izliyorsa bu normal.
Kimse kullanmıyorken sadece siz kullanıyorken bir sorun yoksa o zaman altyapın çok iyidir.
Bilmiyorum bir arkadaş kablonette 5mbps Turkcellde 10mbps diyordu detaylarını araştırın.
24Mbps kullandım 4 yıl. Hiçbir zaman ping yoktu normalde ama ayda bir veya 2 ayda bir bazı akşamlar sabit 120ms alıyordum o sıkıntı oluyordu biraz. Onun dışında 20ms oynuyordum aynı oyunu.

Şuan 100Mbps Türknet ile 60ms alıyorum aynı oyunda 😂

TALHA MURAT

80+ Silver
Eve kablo gelmiyor hiç bağlatmadım kabloneti kurulum yok yani evde. SOL dan cam kablo geliyor eve boşta şuan.
Camdan geliyorsa o gpon değildir normal kablonet gibi sıradan fiberdir kablonet öneririm.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
24Mbps kullandım 4 yıl. Hiçbir zaman ping yoktu normalde ama ayda bir veya 2 ayda bir bazı akşamlar sabit 120ms alıyordum o sıkıntı oluyordu biraz. Onun dışında 20ms oynuyordum aynı oyunu.

Şuan 100Mbps Türknet ile 60ms alıyorum aynı oyunda 😂
120ms gerçekten çok yüksek ama dediğim gibi yorum yapamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablonetin altyapısının olduğu her yerde 100 mbps vardır. Çoğu yerde yok zaten altyapısı. 8mbps diye bişey yok kablonetin adsl i yok zaten bildiğim kadarıyla. Kendi alt yapısının olduğu yerde fiber veriyor oda 100 mbps. Upload 6 mbps. Samsunda çok iyi değil Superonline. Hiç sevmediğim bir firma ama kullanacak olan sensin ben tecrübelerimi aktardım sana :)
Samsun demek yerine bölge söyleyin samsung küçük bir yer mi ?
1.300.000 nüfuslu şehir yapma lütfen.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

TALHA MURAT

80+ Silver
Ayrıca bölgesel yorum yapacak arkadaşlar için bende TTneti savunayım o zaman TTnet altyapısında Turkcell süperonline kullanıyorum çoğu kişinin aldığı değerlerden daha iyi değerler alıyorum.
Fiber değil vdsl
Kablonet size net şekilde en az hızınızın %92.69 size verir download için konuşuyorum benim mesela internetimde kullanım olmasına rahmen çıkan sonuç bu.

Ekler

• 33.PNG
    33.PNG
    52.2 KB · Hit: 43

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Ben de Türknet ile ben de hız testinde 93/8 hız alıyorum genelde ama hiç stabil değil bağlantı. Çok sinir ediyor.
Stabil olması bana göre ping ve hızların stabil olmasıdır ping stabil değilse eğer o zaman stabil değildir.
Peki sadece sen internete bağlı oyun oynarken hiç ping oluyor muydu ?

TALHA MURAT

80+ Silver
Camdan gelen GPON olmuyor mu işte?
Bir de kablonetin normal altyapısı fiber değil onu araştıracağım bizdeki GPON Kablonet mi diye.
Arayarak bilgi alabilirsin bina içinden sarı kablo gelenler gpondur peki SOl sarı kablomu ?

TALHA MURAT

80+ Silver
Bu konuya bakabilirisiniz.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Kablonet size net şekilde en az hızınızın %92.69 size verir download için konuşuyorum benim mesela internetimde kullanım olmasına rahmen çıkan sonuç bu.
100mbps kadar kullanmadığım için yorum yapamam fakat ping değerlerimiz aynı ve TTnet vdslinde olmama rağmen.Yani demek istediğim şu TTneti kötülüyorsunuz mesela ben başka firma kullanıyor olsam bir firma seçecek olsam TTnet seçtirmezsiniz ama altyapımda bulunan ttnet hizmeti çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4.8 upload çok az değil mi?
Herkesin kullanımına bağlı uploadla alakanız yoksa yeter artar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,490
Üyeler
169,728
Son üye
fojib
Top Bottom