FatihYetkin
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
- Konu Sahibi Konu Sahibi
600-700 civarı. Ancak daha uyguna memnun olabileceğim ürünler varsa tercih edebilirim.max bütçeniz nedir hocam ikisi için
600-700 civarı. Ancak daha uyguna memnun olabileceğim ürünler varsa tercih edebilirim.max bütçeniz nedir hocam ikisi için
KLAVYEde tkl tercih ederimisiniz hocam eğer bütçenizi 600/700tl zorlayacaksa daha ucuzda önerebilirim ve klavye sesli olursa sıkıntı olurmu ona göre öneri yapacağım600-700 civarı. Ancak daha uyguna memnun olabileceğim ürünler varsa tercih edebilirim.
en kötü fury xArkadaşlar merhaba.
Dış donanımları yenilemeyi düşünüyorum.
Mouse olarak SteelSeries Rival 3 (280₺) almayı düşünüyorum.
Klavye olarak Logitech G213 (350₺) almayı düşünüyorum.
Ancak kulaklık konusunda bir türlü karar veremedim. 600₺ bandında f/p 7.1 kablosuz kulaklık önerisi istiyorum.
Ses seviyesi ve mikrofonu fiyatına göre üst düzey olsun istiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Bu arada Mouse ve Klavye için o fiyata daha iyisi var dediğiniz ürünler varsa onları da belirtirseniz sevinirim.
İyi forumlar.
Sesli olabilir sıkıntı yok.KLAVYEde tkl tercih ederimisiniz hocam eğer bütçenizi 600/700tl zorlayacaksa daha ucuzda önerebilirim ve klavye sesli olursa sıkıntı olurmu ona göre öneri yapacağım