Neler Yeni

Kablosuz Gaming Kulaklık Seçemiyorum Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl ÖZTÜRK

EsdeathSama

80+ Bronze
Steelseries arctis nova (pro hariç) serisi başarısız. Gerek malzeme kalitesi gerek ses profili kötü ve dengesiz.
Razer barracuda x fena değil ama bütçeniz hs80'e yetiyor sanırım bu yüzden razer da elenebilir.
HS80 gayet iyi, sizi memnun eder.

Not: Kablosuz kulaklıkların mikrofonları kötüdür, en iyisi bile idare eder seviyesindedir o yüzden mikrofon beklentinizi düşürün veya harici mikrofon satın alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl ÖZTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steelseries arctis nova (pro hariç) serisi başarısız. Gerek malzeme kalitesi gerek ses profili kötü ve dengesiz.
Razer barracuda x fena değil ama bütçeniz hs80'e yetiyor sanırım bu yüzden razer da elenebilir.
HS80 gayet iyi, sizi memnun eder.

Not: Kablosuz kulaklıkların mikrofonları kötüdür, en iyisi bile idare eder seviyesindedir o yüzden mikrofon beklentinizi düşürün veya harici mikrofon satın alın.
hs80 cok agir duruyor bas agritmaz mi

EsdeathSama

80+ Bronze
hs80 cok agir duruyor bas agritmaz mi
Hs80 wirelesstan daha ağır bir kulaklık kullandım ve o da corsairdı. Ağır olsa bile pedler kulağıınızı sıkıştırıp basınç yapmadığı sürece sorun olmuyor.

Şuan g733 kullanıyorum ve piyasadaki hafif sayılabilecek bir kulaklıktır kendisi ama pedlerin kulağa basıncı fazla bu yüzden eski void elite kulaklığımdan daha hafif olmasına rağmen daha fazla yoruyor. Bunun karşılığında + olarak kafamda daha sağlam duruyor ve dışarıya daha az ses veriyor. (iki kulaklık da kumaş pedlere sahip)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Hs80 wirelesstan daha ağır bir kulaklık kullandım ve o da corsairdı. Ağır olsa bile pedler kulağıınızı sıkıştırıp basınç yapmadığı sürece sorun olmuyor.

Şuan g733 kullanıyorum ve piyasadaki hafif sayılabilecek bir kulaklıktır kendisi ama pedlerin kulağa basıncı fazla bu yüzden eski void elite kulaklığımdan daha hafif olmasına rağmen daha fazla yoruyor. Bunun karşılığında + olarak kafamda daha sağlam duruyor ve dışarıya daha az ses veriyor. (iki kulaklık da kumaş pedlere sahip)
g733 mü hs80 mi daha iyi

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Merdo.

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Merdo.
cloud 3 kablolu kullandim sesi cok azdi sol kulagim zaten halihazirda az duyuyor wirelles modelide öyle mi
Valla hocam wireless var bende kablosuz hali ben çok memnunum tabi bu kişiden kişiye değişir şimdi wireless al dene desem geri iade etmekle uğraşırsın kendi beğendiğini al bence güle güle kullan şimdiden :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Valla hocam wireless var bende kablosuz hali ben çok memnunum tabi bu kişiden kişiye değişir şimdi wireless al dene desem geri iade etmekle uğraşırsın kendi beğendiğini al bence güle güle kullan şimdiden :)
begenemiyorum ki kdkdkxe karar veremiyorum

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Merdo.
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl ÖZTÜRK
daha fazla düşünürsen hiç alamazsın en çok içine hangi kulaklık siniyosa onu al geç :D
valorantta guzel ses kasabiliyor musunuz cloud 3 ile mirkrofonu nasil sarj suresi falan

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Merdo.
valorantta guzel ses kasabiliyor musunuz cloud 3 ile mirkrofonu nasil sarj suresi falan
cloud 3 kulaklığının şarjı gayet iyi gidiyor 3 gün şarja takmasan kullanırsın rahat bir şekilde, mikrofunu mükemmel.
valo oynamadığım için bi şey diyemem ama gayet güzel ses veriyor oynadığım oyunlarda bana göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,196
Üyeler
169,546
Son üye
heloguys
Top Bottom