𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
giderim orochi şekilli deluxu alırım daha iyi
Delux efsane bu arada 1 haftadır kullanıyorum.giderim orochi şekilli deluxu alırım daha iyi
Fiyatı bu cıvarlardaysa link atar mısın hocamDelux efsane bu arada 1 haftadır kullanıyorum.
Bana gelmedi daha abeDelux efsane bu arada 1 haftadır kullanıyorum.
Fiyatı bu cıvarlardaysa link atar mısın hocam
İlk deneyimlerinize göre nasıl daha cok fps oyuncusuyum işimi görür mü sence 3.5 yıldız almış çünkü
Bazılarında kopma sorunu olmuş. Ben çok yakına taktım alıcıyı öyle bir sorun yaşamadım daha. Küçük mouse olduğu için elime çok iyi oturdu. Warzone oynuyorum bende zaten. Kopma sorunlarından dolayı düşük not verilmiş. Mesafeden kaynaklı muhtemelen kasa arkasına değil ön tarafına veya bir usb uzatma varsa oraya takabilirsin.İlk deneyimlerinize göre nasıl daha cok fps oyuncusuyum işimi görür mü sence 3.5 yıldız almış çünkü
Aa evet küçükmüş mouse ya benim elim baya büyük ya oturmaz elime sanki modeli çok hoşuma gitmiştiBazılarında kopma sorunu olmuş. Ben çok yakına taktım alıcıyı öyle bir sorun yaşamadım daha. Küçük mouse olduğu için elime çok iyi oturdu. Warzone oynuyorum bende zaten. Kopma sorunlarından dolayı düşük not verilmiş. Mesafeden kaynaklı muhtemelen kasa arkasına değil ön tarafına veya bir usb uzatma varsa oraya takabilirsin.
Delux varken orochi 1200tl asla etmez gider bir usb uzatıcı alırım kopmayıda yaşamamDelux efsane bu arada 1 haftadır kullanıyorum.
Hem pillide değil sanırımDelux efsane bu arada 1 haftadır kullanıyorum.
Aynen öyle bende kulaklık standını kullanıyorum uzatıcı olarakDelux varken orochi 1200tl asla etmez gider bir usb uzatıcı alırım kopmayıda yaşamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem pillide değil sanırım