Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
t20 alınır mı? silikonlular kulağıma olmuyor pek hep düşüyor kulağımdan
almıyolar ev kulaklık kaynıyormuşAlinir
anladımm sağol benim slikonlu düşüyor genelde iphone tarzı kulağımda duruyor bunlardan iphone gibi olanlar var ama ucunda slikonu var alsam acaba yine düşme yapar mı"Sepette indirim" sepete ekle
T20ye bak ve kulak yapina bagli melobuds kullaniyorum ne yaparsam yapayim düşmezanladımm sağol benim slikonlu düşüyor genelde iphone tarzı kulağımda duruyor bunlardan iphone gibi olanlar var ama ucunda slikonu var alsam acaba yine düşme yapar mı
Asla almaanladımm sağol benim slikonlu düşüyor genelde iphone tarzı kulağımda duruyor bunlardan iphone gibi olanlar var ama ucunda slikonu var alsam acaba yine düşme yapar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde gamemarda indirim var trust nika diye kulaklık 175 TL o alınır mı
Slikon boyutlarini degismeyi denedinmi ben bugune kadar çok kulaklik kullandim kullaniyorum hiç biri düşme yapmiyorNe kadar kulaklık denediysem hepsi kulağıma büyük oluyor. Kafamı sallasam düşüyor varmı bir çaresi. Hijyenik ürünler olduğu için iade sıkıntı
Başka birinin yedek silikonu denedim olmuştu. Standart degilmi bunlarAsla alma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Slikon boyutlarini degismeyi denedinmi ben bugune kadar çok kulaklik kullandim kullaniyorum hiç biri düşme yapmiyor
Standart ama boyutları var kulaklik içindende çıkıyor küçük,orta,büyük diyeBaşka birinin yedek silikonu denedim olmuştu. Standart degilmi bunlar