KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

Erdemd34

80+
Reaksiyon skoru
1
s.a beyler kablosuz saglam bi oyuncu kulaklıgı arayısındayım genelde cs oynuyorum ama son zamanlarda pc dıger odadan baglayıp tv oyun oynuyorum bir kaç oneri alabılırmıyım muzık dinlerken uzmeyecek bass saglam ses seviyesi yuksek oyunlarda uzmeyecek bi kaç kablosuz kulakluk onerilerine acıgım simdiden teşekkurler

s.a beyler kablosuz saglam bi oyuncu kulaklıgı arayısındayım genelde cs oynuyorum ama son zamanlarda pc dıger odadan baglayıp tv oyun oynuyorum bir kaç oneri alabılırmıyım muzık dinlerken uzmeyecek bass saglam ses seviyesi yuksek oyunlarda uzmeyecek bi kaç kablosuz kulakluk onerilerine acıgım simdiden teşekkurler
Hocam kendimde kullanıyorum cloud 3 wireless öneririm.

razer barracuda pro nasıl sence ucuz yollu bi arkadasdan alabılırım garantı yok tabi

razer barracuda pro nasıl sence ucuz yollu bi arkadasdan alabılırım garantı yok tabi
Kullanıyorum gayet güzel, mikrofon özelliği kulaklık dışında olduğu için ilk başlarda karşı tarafa sesin farklı gidebilir sonra alışıyor insan gayet net güzel, tek korkum takarken ve çıkarken çok fazla çıtırdama sesi geliyor elimde kalıcakmış gibi hissediyorum. Bildiğim kadarıyla kronikmiş kırılabilir dikkat et, ama süper keyif aldığım son zamanlarda kulaklıktır.

Geri