Neler Yeni

Kablosuz kulaklık önerisi

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
Merhaba arkadaşlar yeni bir telefon aldım ve bunun için kablosuz kulaklık arıyorum. Bütçem ise 300-400 bandında 400 tlnin üstüne fazla çıkamam yani 420 olursa falan çıkabilirim onun dışında çıkamam.Önerebileceğiniz kablosuz kulakiçi kulaklıklar varsa lütfen konu altında belirtin.

Perfectshot06

Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,486
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba arkadaşlar yeni bir telefon aldım ve bunun için kablosuz kulaklık arıyorum. Bütçem ise 300-400 bandında 400 tlnin üstüne fazla çıkamam yani 420 olursa falan çıkabilirim onun dışında çıkamam.Önerebileceğiniz kablosuz kulakiçi kulaklıklar varsa lütfen konu altında belirtin.
20dk kaldı acele et;

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20dk kaldı acele et;

Anında siparişi verdim acele et diyince Qcy T20 aldım hocam teşekkürler.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    51.1 KB · Hit: 55

Perfectshot06

Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,486
İsim
Oğuz Oğuz

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, kulaklık eline geçti mi? Memnun musun?
Hocam kulaklığı aldığım gibi iade edip üst versiyon sürümünü aldım.Qcy Melobuds Anc aldım hocam.Şuan bu kulaklıktan aşırı derecede memnunum.Anc özelliğiyle birlikte ses duymak birazda olsa zorlaşıyor.Sanayi işi vantilatörün karşısında oturuyorum ve sıfır ses geliyor o kadar hava vermesine rağmen.Ayrıca mikrofonuda çok iyi dediğim gibi sanayi işi vantilatörün karşısında oturmama rağmen ne bir rüzgar sesi ne bir gıcırdama ne bir başkasının sesi hiç bir şekilde karşı tarafa gitmiyor.Alacaksanız biraz daha para koyup Qcy Melobuds Anc almanızı öneririm.Ben Perfectshot06 sayesinde indirimle 420 TL'ye mi ne almıştım.Şuan ki fiyatı 549 TL ama kesinlikle vereceğiniz paraya değiyor.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Hocam kulaklığı aldığım gibi iade edip üst versiyon sürümünü aldım.Qcy Melobuds Anc aldım hocam.Şuan bu kulaklıktan aşırı derecede memnunum.Anc özelliğiyle birlikte ses duymak birazda olsa zorlaşıyor.Sanayi işi vantilatörün karşısında oturuyorum ve sıfır ses geliyor o kadar hava vermesine rağmen.Ayrıca mikrofonuda çok iyi dediğim gibi sanayi işi vantilatörün karşısında oturmama rağmen ne bir rüzgar sesi ne bir gıcırdama ne bir başkasının sesi hiç bir şekilde karşı tarafa gitmiyor.Alacaksanız biraz daha para koyup Qcy Melobuds Anc almanızı öneririm.Ben Perfectshot06 sayesinde indirimle 420 TL'ye mi ne almıştım.Şuan ki fiyatı 549 TL ama kesinlikle vereceğiniz paraya değiyor.
Teşekkür ederim hocam, bunu not alıyorum. Almışken iyi bir şey olsun istiyorum ben de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,422
Üyeler
166,750
Son üye
cantaskal
Top Bottom