Neler Yeni

Kablosuz mekanik klavye önerisi

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sefa SEVİL
kanka t83 switchleri hariç çok güzel ama dediğin gibi switchler olumsuz yapıyo ve kanka attığın akko da batarya kötü, yukarıda arkadaşın attığı kemove daha mantıklı geliyo

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan
kanka t83 switchleri hariç çok güzel ama dediğin gibi switchler olumsuz yapıyo ve kanka attığın akko da batarya kötü, yukarıda arkadaşın attığı kemove daha mantıklı geliyo
o da güzeldir

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sefa SEVİL

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sefa SEVİL
ha bir de önerebileceğiniz güzel bir laptop soğutucu var mı, konu açmıştım orada zalman ns2000 önerdiler ama daha yüksek rpm li çalışan soğutucular var orada da güzel bir soğutucu bulamadım @SneeX @WörWind
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uğraşırım diyorsan custom da yapabilirsin
kanka hem maddi hem manevi yorucu olur, yoksa t83 de düşündüm onu çünkü batarya 8000mah, switch ve keycapsleri değiştirmeye kalksalm epomaker parasına çıkıyo

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan
ha bir de önerebileceğiniz güzel bir laptop soğutucu var mı, konu açmıştım orada zalman ns2000 önerdiler ama daha yüksek rpm li çalışan soğutucular var orada da güzel bir soğutucu bulamadım @SneeX @WörWind

kanka hem maddi hem manevi yorucu olur, yoksa t83 de düşündüm onu çünkü batarya 8000mah, switch ve keycapsleri değiştirmeye kalksalm epomaker parasına çıkıyo
aliexprestten falan 2k'ya denk getirebiliyorsun ben ilerleyen zamanlarda yapmayı düşünüyorum

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sefa SEVİL
aliexprestten falan 2k'ya denk getirebiliyorsun ben ilerleyen zamanlarda yapmayı düşünüyorum
kanka çok bütük uğraş 2k ya denk gelirse belki bende uğraşırım ama switchleri kaliteli kasayı kaliteli alıyım vs diyince hem zaman hem maddiyat istiyo

hatta küçük bi araştırma yapıyım belki yanılmışımdır

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan
kanka çok bütük uğraş 2k ya denk gelirse belki bende uğraşırım ama switchleri kaliteli kasayı kaliteli alıyım vs diyince hem zaman hem maddiyat istiyo

hatta küçük bi araştırma yapıyım belki yanılmışımdır
GMK67 (kasa) + Jwick Black Linear (switch) + PBT keycap seti düşünüyorum switchler hariç aliexpress switchler başka bir siteden 2k'ya falan denk geliyor

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sefa SEVİL
GMK67 (kasa) + Jwick Black Linear (switch) + PBT keycap seti düşünüyorum switchler hariç aliexpress switchler başka bir siteden 2k'ya falan denk geliyor
kanka bu customu yaptığında tekrar iletişimde olalım belki bende yaparım

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan
kanka bu customu yaptığında tekrar iletişimde olalım belki bende yaparım
valla 3-4 ay içinde yapmayı planlıyorum da o zamana kaddar fiyatlaarı ne olur bilmiyorum ama bilgilendiririm seni

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sefa SEVİL
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Alacaksan belli bir klavye alıp switchlerini jwick v2 ile değiştir. bende Royal kludge RK61 var switchlerini ABS Pudding keycaps aldım pembe 150 TL'ye geldi aliexpressten switchleri de Holy panda + gateron milky pro lubed switch var. jwickte var ama jwickler ışığı hiç geçirmiyor nerdeyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,431
Üyeler
166,540
Son üye
mbappe1
Top Bottom