o da güzeldirkanka t83 switchleri hariç çok güzel ama dediğin gibi switchler olumsuz yapıyo ve kanka attığın akko da batarya kötü, yukarıda arkadaşın attığı kemove daha mantıklı geliyo
Uğraşırım diyorsan custom da yapabilirsinvalla kanka zaten başka mantılı seçenek yok gibi üşenmezsem sipariş vericem bi ara
kanka hem maddi hem manevi yorucu olur, yoksa t83 de düşündüm onu çünkü batarya 8000mah, switch ve keycapsleri değiştirmeye kalksalm epomaker parasına çıkıyoUğraşırım diyorsan custom da yapabilirsin
aliexprestten falan 2k'ya denk getirebiliyorsun ben ilerleyen zamanlarda yapmayı düşünüyorumha bir de önerebileceğiniz güzel bir laptop soğutucu var mı, konu açmıştım orada zalman ns2000 önerdiler ama daha yüksek rpm li çalışan soğutucular var orada da güzel bir soğutucu bulamadım @SneeX @WörWind
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka hem maddi hem manevi yorucu olur, yoksa t83 de düşündüm onu çünkü batarya 8000mah, switch ve keycapsleri değiştirmeye kalksalm epomaker parasına çıkıyo
kanka çok bütük uğraş 2k ya denk gelirse belki bende uğraşırım ama switchleri kaliteli kasayı kaliteli alıyım vs diyince hem zaman hem maddiyat istiyoaliexprestten falan 2k'ya denk getirebiliyorsun ben ilerleyen zamanlarda yapmayı düşünüyorum
GMK67 (kasa) + Jwick Black Linear (switch) + PBT keycap seti düşünüyorum switchler hariç aliexpress switchler başka bir siteden 2k'ya falan denk geliyorkanka çok bütük uğraş 2k ya denk gelirse belki bende uğraşırım ama switchleri kaliteli kasayı kaliteli alıyım vs diyince hem zaman hem maddiyat istiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
hatta küçük bi araştırma yapıyım belki yanılmışımdır
kanka bu customu yaptığında tekrar iletişimde olalım belki bende yaparımGMK67 (kasa) + Jwick Black Linear (switch) + PBT keycap seti düşünüyorum switchler hariç aliexpress switchler başka bir siteden 2k'ya falan denk geliyor
valla 3-4 ay içinde yapmayı planlıyorum da o zamana kaddar fiyatlaarı ne olur bilmiyorum ama bilgilendiririm senikanka bu customu yaptığında tekrar iletişimde olalım belki bende yaparım
Kemove K68 al@MuratTheFounderOfGariban kankam senin önerebileceğin bi klavye var mı %65, 3 modlu, batarya ve switchleri iyi olan klavye arıyorum, bütçe 2k civarı
ben büyük ihtimalle kemove u alıcam ben ama o zaman yine bakarızvalla 3-4 ay içinde yapmayı planlıyorum da o zamana kaddar fiyatlaarı ne olur bilmiyorum ama bilgilendiririm seni
eyvallah kankaKemove K68 al
Alacaksan belli bir klavye alıp switchlerini jwick v2 ile değiştir. bende Royal kludge RK61 var switchlerini ABS Pudding keycaps aldım pembe 150 TL'ye geldi aliexpressten switchleri de Holy panda + gateron milky pro lubed switch var. jwickte var ama jwickler ışığı hiç geçirmiyor nerdeyseGMK67 (kasa) + Jwick Black Linear (switch) + PBT keycap seti düşünüyorum switchler hariç aliexpress switchler başka bir siteden 2k'ya falan denk geliyor