Neler Yeni

Kablosuz mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kerem aydınalp
Bütçe
1200
Şu an aktif olarak kullandığım SS Prime'ı satacağım ve indirimdeki mouselerden birini almak istiyorum. Benim için önemli olan kablosuz olması ve kronik olmaması ama endişelendiğim bir konu var oda şu yurt dışından olması ve garanti süreci olmaması varsa da bilgilendirir misiniz 5-6 ay kullanıp bozulmasını istemiyorum. Bütçe ₺1.200 civarı.

Tutuş stili palm grim.
El boyutu SS Prime tam geliyor elime.

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Kutlu
Şu an aktif olarak kullandığım SS Prime'ı satacağım ve indirimdeki mouselerden birini almak istiyorum. Benim için önemli olan kablosuz olması ve kronik olmaması ama endişelendiğim bir konu var oda şu yurt dışından olması ve garanti süreci olmaması varsa da bilgilendirir misiniz 5-6 ay kullanıp bozulmasını istemiyorum. Bütçe ₺1.200 civarı.

Tutuş stili palm grim.
Forumdaki kişilerin yardıımıyla furylevel z1 aldım ben hocam gelince değerlendirmesini yaparım düşünebilirsiniz.

LoTied

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mirac
furylevel z1 ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben furylevel kullanıyorum hocam yaklaşık 1 ay oldu güzel çalışıyor

AliMert37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Ali Mert Okuducu

Tutuş stili palm grim.
ss primeyi ne kadara satmayı düşünüyorsunuz hocam piyasası ne kadar?

hamzaersoy

80+ Bronze
biraz zamlanmış fakat şuanki şartlarda furylevel z1in üstüne tanımam

frqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
furkan
hocam sıcak fırsatlara ajazz mouselar ambargo koydu, furylevel z1 alana kadar onlardan al bari, ajazz aj159 pro 1400 e falan geliyor, şarj istasyonu falanda var.

Top Bottom