Kablosuz mouse önerisi

Reaksiyon skoru
130
Bütçe
1200
Şu an aktif olarak kullandığım SS Prime'ı satacağım ve indirimdeki mouselerden birini almak istiyorum. Benim için önemli olan kablosuz olması ve kronik olmaması ama endişelendiğim bir konu var oda şu yurt dışından olması ve garanti süreci olmaması varsa da bilgilendirir misiniz 5-6 ay kullanıp bozulmasını istemiyorum. Bütçe ₺1.200 civarı.

Tutuş stili palm grim.
El boyutu SS Prime tam geliyor elime.

Şu an aktif olarak kullandığım SS Prime'ı satacağım ve indirimdeki mouselerden birini almak istiyorum. Benim için önemli olan kablosuz olması ve kronik olmaması ama endişelendiğim bir konu var oda şu yurt dışından olması ve garanti süreci olmaması varsa da bilgilendirir misiniz 5-6 ay kullanıp bozulmasını istemiyorum. Bütçe ₺1.200 civarı.

Tutuş stili palm grim.
Forumdaki kişilerin yardıımıyla furylevel z1 aldım ben hocam gelince değerlendirmesini yaparım düşünebilirsiniz.

furylevel z1 ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben furylevel kullanıyorum hocam yaklaşık 1 ay oldu güzel çalışıyor

Tutuş stili palm grim.
ss primeyi ne kadara satmayı düşünüyorsunuz hocam piyasası ne kadar?

biraz zamlanmış fakat şuanki şartlarda furylevel z1in üstüne tanımam

hocam sıcak fırsatlara ajazz mouselar ambargo koydu, furylevel z1 alana kadar onlardan al bari, ajazz aj159 pro 1400 e falan geliyor, şarj istasyonu falanda var.

Geri