Yardım Kablosuz mouse önerisi

Nasparus

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,691
Üniye başlayacağım laptop edindim bir tane kablosuz mouse'a ihtiyacım var. Masaüstünde Rog Strix Impact II kablolu kullanıyorum memnunum kullanım tiplerini çok bilmiyorum. 1,5-2k civarı bütçe belirledim.

Üniye başlayacağım laptop edindim bir tane kablosuz mouse'a ihtiyacım var. Masaüstünde Rog Strix Impact II kablolu kullanıyorum memnunum kullanım tiplerini çok bilmiyorum. 1,5-2k civarı bütçe belirledim.
Mchose a5 ultra

çok öneriyom ama bütçe var 2.2k royal kludge m3 alın paw3950 var mcusu fiyatlarındalkinden iyi 47 gram 650 bataryası var içinden 8k dungle ile çıkıyor

Piyasaya bakmayalı çok değişmiş ilk defa gördüm bu mouseları

Mchose a5 ultra
çok öneriyom ama bütçe var 2.2k royal kludge m3 alın paw3950 var mcusu fiyatlarındalkinden iyi 47 gram 650 bataryası var içinden 8k dungle ile çıkıyor
vxe atk vgn hepsi ayni marka

atk a9 bakabilirsiniz yada m3 alin arkadasin onerdigi
Bahsettiğiniz mouselara ufak bir göz gezdirdim kısa sürede bozulma şikayetleri gördüm. Tek kriterim teknik özellikleri müthiş olsun değil uzun götürmesi de benim için önemli. Bu bakımdan önerdiklerinize güveniyor musunuz?

Bahsettiğiniz mouselara ufak bir göz gezdirdim kısa sürede bozulma şikayetleri gördüm. Tek kriterim teknik özellikleri müthiş olsun değil uzun götürmesi de benim için önemli. Bu bakımdan önerdiklerinize güveniyor musunuz?
evet herhangi bir sorun cikarmazlar cikarsada garantileri var

ben güveniyorum satanda sinerji daah öyle bir kronik vs görmedim özellik baakımındanda en fp mouselerden

Seri üretimden çıkan ürünler hepsi internette illa şikayet olacak zaten garantili ürünler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri