Öneri Kablosuz Mouse önerisi

Bedi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Elimde aj 159 apex modeli var ama mcu dan kaynaklı donma takılma yapıyor arada bir başka bir kablosuz modele geçmeyi düşünüyorum ATK Dragonfly A9 plus ile MCHOSE A5 ULTRA modeli var aklımda çok fark yok aralarında gibi gördüm a5 ultra modelinde ekstra dongle uzatma aparatı var galiba incelemelerde gördüm başka bir mouse öneriniz var ise şimdiden teşekkürler

fiyat ne kadar düşünüyorsun kanka öner göre tavsiyede bulanayım

Elimde aj 159 apex modeli var ama mcu dan kaynaklı donma takılma yapıyor arada bir başka bir kablosuz modele geçmeyi düşünüyorum ATK Dragonfly A9 plus ile MCHOSE A5 ULTRA modeli var aklımda çok fark yok aralarında gibi gördüm a5 ultra modelinde ekstra dongle uzatma aparatı var galiba incelemelerde gördüm başka bir mouse öneriniz var ise şimdiden teşekkürler
Darmoshark M3S

bulabildğim en güzeli bu daha iyi bir araştırma yapılıp bakılabilir

bütceni biraz aşar ama https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g305-lightspeed-wireless-gaming-mouse.html kaliteli bir mouse önceki mouse um bu alabilirsin kanka
Logitech e o kadar para vermem gibi
baktım ama siyah rengi kalmamış wraithte sarı ile kırmızı var bi iki modeldede dongle var gibi ne gibi farkları var değecek bi fark var ise kırmızı modelide alabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de a5 ultrada uzatma aparatı var ama m3s te direk dongle var hangisi daha iyidir

A9 PLUS önümüzde ki ay stok kalırsa bende bunu alacağım yeni geldi stoklara siyahı.

A9 PLUS önümüzde ki ay stok kalırsa bende bunu alacağım yeni geldi stoklara siyahı.
biraz bakındımda diğer seçenekler daha mantıklı gibi a5 ultrada uzatma aparatı var diğer darmoshark m3s te dongle la beraber geliyor.

Geri