Kablosuz Mouse Önerisi

Resul07

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar Selam ben ulugames reload wireless mouse almayı düşünüyorum 2300 TL olan standart modeli fakat 8 k hz ye gerek var mı atk vxe gibi markalar tercih edebilirim onların 1 k hz olanları mesela daha ucuz 1900 ya da 1500 TL olan var ama ben ulugames i 8 k hz alıp 1 k da da kullanabilirim tavsiyeniz var mı?

Farelerde Hz olayı en gereksiz şey. Ben Scyrox V8 1K Hz'de kullanıyorum, çoğu oyun da zaten 1K Hz ve üstünü desteklemiyor. Ama ucuz fareler 1K Hz yetiyor diye de gidip 3311, 3395SE sensörlü fare almanın da mantığı da yok.

Oyun ve FPS için ideali 3395 ve üstü sensörlü bir fare almak. Fiyata göre içerisindeki MCU (iyisinde pil tüketimi azaldığından, pilin ömrü de artıyor), switch (sol ve sağ tık basım ömürleri), tekerlek (mesela TTC Gold toz vb. karşı koruma sağladığından atlama, takılma yaşanmıyor) veya yüzeyi gibi detayları var.

Yani bütçeyi ₺3000-3500 zorlamak, fare ömrünü 2-3 yıl daha artırmak gibi diyebilirim.

Ulugames Reload modeli özelliklerine göre pahalı kalıyor. Gerçi tekrar baktım da benzer özellikler var, Beken custom esport mcu'su nasıldır bilgim yok. Alınabilir gibi de duruyor, incelemeleri vb. göre karar verin.

Ben alternatif olarak bu ürünü öneririm.

2026-07-03_20-20.webp

Son düzenleme:
Farelerde Hz olayı en gereksiz şey. Ben Scyrox V8 1K Hz'de kullanıyorum, çoğu oyun da zaten 1K Hz ve üstünü desteklemiyor. Ama ucuz fareler 1K Hz yetiyor diye de gidip 3311, 3395SE sensörlü fare almanın da mantığı da yok.

Oyun ve FPS için ideali 3395 ve üstü sensörlü bir fare almak. Fiyata göre içerisindeki MCU (iyisinde pil tüketimi azaldığından, pilin ömrü de artıyor), switch (sol ve sağ tık basım ömürleri), tekerlek (mesela TTC Gold toz vb. karşı koruma sağladığından atlama, takılma yaşanmıyor) veya yüzeyi gibi detayları var.

Yani bütçeyi ₺3000-3500 zorlamak, fare ömrünü 2-3 yıl daha artırmak gibi diyebilirim.

Ulugames Reload modeli özelliklerine göre pahalı kalıyor. Gerçi tekrar baktım da benzer özellikler var, Beken custom esport mcu'su nasıldır bilgim yok. Alınabilir gibi de duruyor, incelemeleri vb. göre karar verin.

Ben alternatif olarak bu ürünü öneririm.

Alıntıyı görüntüle
Attığın mouse özellikleri bakımından da fiyat açısından da benim attığıma bayaa benziyor burda da marka kalitesi on plana çıkıyor batarya birde peki wraith in mouseleri onerirmisiniz atk vxe falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,509
Üyeler
198,577
Son üye
StonerR
Geri