2000Bütçe?
Katana superlight arasında fark varmı baya elime uygun arıyorum birazdaNinjutso Sora, Lamzu Atlantis
Hocam bende şuan razer deathadder essantıal var razer deathadder v2 ile arasında dağlar kadar fark varmıAs, v2 nin kablolusunu kullanıyorum gayet memnunum da kablosuzunu hiç kullanmadım ama yarı yolda koyacağını sanmıyorum
Daha iyi sensör, daha hafifKatana superlight arasında fark varmı baya elime uygun arıyorum birazda
Peki hocam bukadar para verilirmi değermi rampage fury z dede 400ıps iyi bir mouse gibi bilemedimDaha iyi sensör, daha hafif
Arkadaşlar sa hafif güzel kablosuz mouse arıyorum aklımda steel series prime,ninjutso katana superlight,razer deathadder v2 pro hangisi alınır Elim büyük
Şarj konusunda çok iyi değil , ninjutso katana daha iyi bir seçim olur.Glorious Model O Mat RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O Mat RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O Mat RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Wraith esportstan alınır mı? peki güvenilir mi?Şarj konusunda çok iyi değil , ninjutso katana daha iyi bir seçim olur.