Neler Yeni

Öneri Kablosuz Mouse Tavsiyesi(Hangisini almalıyım?)

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
hocam süperlight kullanıyorum 1 seneye yakın. ve memnunum açıkçası. benim önerim sana superlight ve v3 pro 2 sinide dene hangisi eline iyi uyarsa al. bence v3 pro veya superlight gibi mouseler iyi. malzeme kalitesi sensör v.s diyolar ama 2 mouseyide versen ellerine aradaki fark anlaşılmaz kağıt üzerinde herkes. nedense o kadar kötüleniyor superlight ve proların %70 80 i bu mouseyi kullanıyor. onu geçtim mouse gecikmesi önemli bence diğer denilen mouselerin gecikmesinden süpheliyim açıkçası bu yıllardır mouse yapan firmalar kadar başarılı yapabileceklerine inanmıyorum pek. bide mousede ele uyumluluğu bir çok şeyden önemli. dünyanın en iyi mouseyide getirsen ele uymadığı sürece yaramaz. benim düşüncem bu. ben memnunum baya baya ucuza aldım 1200 tl gibi 8 - 10 ay önce düşmüştü bu fiyata ilk kez ve bidaha düşmedi zaten. siyah bendeki belki elime uyarsa v3 pronun beyazına geçebilirim oda beyaz mouse istediğimden uymazsa v3 pro superlightyi satıp beyazını alabilirim geri.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Lamzu atlantis aldım. Fiyatına tamamen değen bi mouse. Fakat sora bi tık daha iyi diye düşünüyorum. Ben alırken stokta yoktu o yüzden lamzu atlantis tercih ettim. Bu ikisini alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
hocam süperlight kullanıyorum 1 seneye yakın. ve memnunum açıkçası. benim önerim sana superlight ve v3 pro 2 sinide dene hangisi eline iyi uyarsa al. bence v3 pro veya superlight gibi mouseler iyi. malzeme kalitesi sensör v.s diyolar ama 2 mouseyide versen ellerine aradaki fark anlaşılmaz kağıt üzerinde herkes. nedense o kadar kötüleniyor superlight ve proların %70 80 i bu mouseyi kullanıyor. onu geçtim mouse gecikmesi önemli bence diğer denilen mouselerin gecikmesinden süpheliyim açıkçası bu yıllardır mouse yapan firmalar kadar başarılı yapabileceklerine inanmıyorum pek. bide mousede ele uyumluluğu bir çok şeyden önemli. dünyanın en iyi mouseyide getirsen ele uymadığı sürece yaramaz. benim düşüncem bu. ben memnunum baya baya ucuza aldım 1200 TL gibi 8 - 10 ay önce düşmüştü bu fiyata ilk kez ve bidaha düşmedi zaten. siyah bendeki belki elime uyarsa v3 pronun beyazına geçebilirim oda beyaz mouse istediğimden uymazsa v3 pro superlightyi satıp beyazını alabilirim geri.
Superlight g pro x teneke bir mouse hocam. IPS ve G yerlerde olup teneke switch kullanırlarsa istedikleri kadar 1 ms gecikme yapsınlar. 1000 liralık darmoshark gelir 5e katlar. 400 IPS 40 g mouse yapmaya utanmamışlar cidden.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
hocam süperlight kullanıyorum 1 seneye yakın. ve memnunum açıkçası. benim önerim sana superlight ve v3 pro 2 sinide dene hangisi eline iyi uyarsa al. bence v3 pro veya superlight gibi mouseler iyi. malzeme kalitesi sensör v.s diyolar ama 2 mouseyide versen ellerine aradaki fark anlaşılmaz kağıt üzerinde herkes. nedense o kadar kötüleniyor superlight ve proların %70 80 i bu mouseyi kullanıyor. onu geçtim mouse gecikmesi önemli bence diğer denilen mouselerin gecikmesinden süpheliyim açıkçası bu yıllardır mouse yapan firmalar kadar başarılı yapabileceklerine inanmıyorum pek. bide mousede ele uyumluluğu bir çok şeyden önemli. dünyanın en iyi mouseyide getirsen ele uymadığı sürece yaramaz. benim düşüncem bu. ben memnunum baya baya ucuza aldım 1200 TL gibi 8 - 10 ay önce düşmüştü bu fiyata ilk kez ve bidaha düşmedi zaten. siyah bendeki belki elime uyarsa v3 pronun beyazına geçebilirim oda beyaz mouse istediğimden uymazsa v3 pro superlightyi satıp beyazını alabilirim geri.
diğer mouseları kullanmadığınız için çok güzel olduğunu düşünüyorsunuz sanırım. Bir kere denemeniz gerekiyor meşhur markalar dışında üretilen kaliteli mouseları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
diğer mouseları kullanmadığınız için çok güzel olduğunu düşünüyorsunuz sanırım. Bir kere denemeniz gerekiyor meşhur markalar dışında üretilen kaliteli mouseları.
Aynen öyle hocam

Cihangir

80+ Gold
Bir kaç konuya bir kaç foruma baktıktan sonra kafamda 2-3 model canlandı;

Bu 4 mouse modeli arasında kaldım. Bunlar dışında da önerilere açığım bu arada.

Bütçe: 2-3K

Çok rekabetçi oyun oynayan birisi değilim, bir valorant var, şimdiye kadar hk gaming mira s kullanıyordum işimi fazlasıyla görüyordu. Kablosu temazsızlık yapıp bozulduğu için kablosuz mouse istiyorum.
Tryhard rekabetçi oyun oynamadığıma göre çok üst düzey bir mouse gerekmez diye düşünüyorum ama bir yandan da almışken kaliteli al her şey sürekli zamlanıyor zaten diyorum.

Beyaz olmasını istiyorum çünkü klavyemde beyaz.

Eli küçük bir insanım, tabi ki mouse boyutunu da elime göre istiyorum.
Tutuş tipi olarak nasıl tutuyorum valla 3 şekilde de tutuyor gibiyim bende anlamadım orasını boş verin :D

45 gramlık bir mouse var yukarıda hafif olması hoşuma gidiyor ama çok mu hafif diye düşünmüyor değilim.

Neyse bilgisi olan fikri veya önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekküre eder, iyi akşamlar dilerim.
logitech itopyada 2600 tl

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
paylaştığın mouselardan daha iyi mi bilmiyorum ama gladius III aimpoint kullanıyorum ve çok memnunum tutuşu falan mükemmel. Bataryası da en az 2 hafta dayanıyo ama bu sebepten biraz ağır, 72 gram civarı olması lazım (şu an 814 tl geri ödemesi var)

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Superlight g pro x teneke bir mouse hocam. IPS ve G yerlerde olup teneke switch kullanırlarsa istedikleri kadar 1 ms gecikme yapsınlar. 1000 liralık darmoshark gelir 5e katlar. 400 IPS 40 g mouse yapmaya utanmamışlar cidden.
hocam neye göre teneke sana göre. ben memnunum ve dediğim gibi prolarda bunu kullanıyor kullanma zorunlulukları yok ve %70 i filan kullanıyor hadi 1 2 takıma hadi 3 takıma sponsor diyelim ki sponsor olduğu takımdaki oyuncular bile başka mouse kullanıyor. hadi onu geçtim . IPS ve G bu değerleri 2 mouseyi veriyim eline farklılığı bulamazsın kağıt üzerinde her şey. prolar bile aynısını diyor hocam. sadece v3 pronun bi aparatı var 4000hz oluyor o farkettiriyor ve hissedersin yoksa hissetmezsin kağıt üzerindekilere çok takılıyorsunuz hocam siz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

piyasadaki bir çok mouseyi kullandım iyi denilen v3 pro hariç

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
hocam neye göre teneke sana göre. ben memnunum ve dediğim gibi prolarda bunu kullanıyor kullanma zorunlulukları yok ve %70 i filan kullanıyor hadi 1 2 takıma hadi 3 takıma sponsor diyelim ki sponsor olduğu takımdaki oyuncular bile başka mouse kullanıyor. hadi onu geçtim . IPS ve G bu değerleri 2 mouseyi veriyim eline farklılığı bulamazsın kağıt üzerinde her şey. prolar bile aynısını diyor hocam. sadece v3 pronun bi aparatı var 4000hz oluyor o farkettiriyor ve hissedersin yoksa hissetmezsin kağıt üzerindekilere çok takılıyorsunuz hocam siz.

piyasadaki bir çok mouseyi kullandım iyi denilen v3 pro hariç
Hocam allah aşkına bırak. 400 IPSden 650 IPS'e daha dün profesyonel bir arkadaşımı geçirdim valorant oyuncusu kendisi. Eski mouseu ile flick atamıyordu şuan canavar gibi vuruyor uçanı kaçanı. Kağıt üzeri cart curt diyorsun da öyle bişey yok işte. Profesyoneller de sponsorluk için kullanıyor sponsorluk için kullanmıyorum diyen de yalan söylüyordur o kadar basit hocam. 2600 TL'ye superlight g pro alacak varsa yazık kafasına.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Hocam allah aşkına bırak. 400 IPSden 650 IPS'e daha dün profesyonel bir arkadaşımı geçirdim valorant oyuncusu kendisi. Eski mouseu ile flick atamıyordu şuan canavar gibi vuruyor uçanı kaçanı. Kağıt üzeri cart curt diyorsun da öyle bişey yok işte. Profesyoneller de sponsorluk için kullanıyor sponsorluk için kullanmıyorum diyen de yalan söylüyordur o kadar basit hocam. 2600 TL'ye superlight g pro alacak varsa yazık kafasına.
tamam hocam haklısın ne diyim sana anlatsam pro oyuncuların ağzından duysan yine inanmazsın okey kafana göre biraz araştırabilirsin yabancı forumlara bak. sponsorluk dediğin oyunculara bak mesela. 3 takıma mı ne sponsor hocam logitech ama gir bak mouselarına kullanmayan da var. bir oyuncu superlight kötüyse adamın oyunculuğunada etkisi olur ve bunu göze alamazlar. ki dediğim gibi örneğin naviye sponsor gir bak razer v3 pro kullanan da var başka mouse da var madem sponsor neden hepsi kullanmıyor. diğer takımlar da aynı. o yüzden bildiğini şaşmayacan duysan bile inanmayacan o yüzden bildiğin yoldan gidebilirsin hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
tamam hocam haklısın ne diyim sana anlatsam pro oyuncuların ağzından duysan yine inanmazsın okey kafana göre biraz araştırabilirsin yabancı forumlara bak. sponsorluk dediğin oyunculara bak mesela. 3 takıma mı ne sponsor hocam logitech ama gir bak mouselarına kullanmayan da var. bir oyuncu superlight kötüyse adamın oyunculuğunada etkisi olur ve bunu göze alamazlar. ki dediğim gibi örneğin naviye sponsor gir bak razer v3 pro kullanan da var başka mouse da var madem sponsor neden hepsi kullanmıyor. diğer takımlar da aynı. o yüzden bildiğini şaşmayacan duysan bile inanmayacan o yüzden bildiğin yoldan gidebilirsin hocam.
SDLFJKGKSDŞLGK YA HALA AYNISINI MI SÖYLÜYORSUN KANKA BIRAK GÖZÜNÜ SEVEYİM YA. BİR MOUSEDA EN ÖNEMLİ ÖZELLİK AĞIRLIK VE IPS İLE G DEĞERLERİDİR + OLARAK KULLANDIĞI SWİTCHİN KALİTESİ. BANA GELMİŞ 400 IPS 40 G OMRON SWİTCH MOUSE SAVUNUYORSUN ŞAKA MISIN USTA SEN? TAMAM SEN GİT 2600 TL'ye 400 IPS 40 G MOUSE KULLAN AMA MİLLETE ÖNERME GÖZÜNÜ SEVEYİM.

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Emir
Beyler darmoshark M3 Kullanıyorum. Güzel Mouse malzeme kaliteside pulsardan aşağı kalır yanı yok. Alabilirsiniz.

Beyler darmoshark M3 Kullanıyorum. Güzel Mouse malzeme kaliteside pulsardan aşağı kalır yanı yok. Alabilirsiniz.
Ayrıca superlight seviciliği yapmayı bırakın lütfen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Mouse'un neye göre seçildiğini bilmiyorsan en azından mouse önerme hocam.

Top Bottom