Bir kaç konuya bir kaç foruma baktıktan sonra kafamda 2-3 model canlandı;
Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır. OG V2: Stoklarımıza giriş...
wraithesports.com
ÜRÜN AÇIKLAMASI En yüksek kalibreli optik sensöre sahip yepyeni, yüksek performanslı Darmoshark M3 oyun faresi ile tanışın. Üç modlu bağlantı özelliği sayesinde istediğiniz herhangi bir kaynağa zahmetsizce bağlayabilirsiniz. Kaihua'nın en yeni ve özellikle modifiye edilmiş GM8.0 black mamba...
shop.connectgame.com.tr
Kargoya teslim süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
wraithesports.com
Logitech G PRO X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bu 4 mouse modeli arasında kaldım. Bunlar dışında da önerilere açığım bu arada.
Bütçe: 2-3K
Çok rekabetçi oyun oynayan birisi değilim, bir valorant var, şimdiye kadar hk gaming mira s kullanıyordum işimi fazlasıyla görüyordu. Kablosu temazsızlık yapıp bozulduğu için kablosuz mouse istiyorum.
Tryhard rekabetçi oyun oynamadığıma göre çok üst düzey bir mouse gerekmez diye düşünüyorum ama bir yandan da almışken kaliteli al her şey sürekli zamlanıyor zaten diyorum.
Beyaz olmasını istiyorum çünkü klavyemde beyaz.
Eli küçük bir insanım, tabi ki mouse boyutunu da elime göre istiyorum.
Tutuş tipi olarak nasıl tutuyorum valla 3 şekilde de tutuyor gibiyim bende anlamadım orasını boş verin
45 gramlık bir mouse var yukarıda hafif olması hoşuma gidiyor ama çok mu hafif diye düşünmüyor değilim.
Neyse bilgisi olan fikri veya önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekküre eder, iyi akşamlar dilerim.