sistem nedir fiyat nedirİlk öncelikle tekirdağda yaşıyorum babam istanbulda pc yi alıp geri döneceğim ve babam kadıköyden alıcaz diyor o yüzden ordan veya burdan al demeyin sistemi alırken dikkat etmem gerekenler nedir ?
hocam yüksek olasılıkla kazık sistem alacakta, neyse. Babam alıcak diyorsunuz neye dikkat edebilir sence ? furmark testi cart curt yazıcaz buraya yapacak mı babanız ?Hocam sistem belli değil fiyatta belli değil iyi,kötü sistemleri az çok biliyorum neye göre fiyatlandırıldığını sadece dikkat etmem gereken bir şey varmı varsa nedir sormak istedim
hayır hocam ben gidicem ve ordan beraber alıcaz babam zaten anlamıyor ben sadece eğer 2 el alırsak yapılabilecek testleri bilmiyorum ondan sordumhocam yüksek olasılıkla kazık sistem alacakta, neyse. Babam alıcak diyorsunuz neye dikkat edebilir sence ? furmark testi cart curt yazıcaz buraya yapacak mı babanız ?
bize yine sorun testler gözükmeden bir şey diyemeyiz her kartın kendine göre değerleri varhayır hocam ben gidicem ve ordan beraber alıcaz babam zaten anlamıyor ben sadece eğer 2 el alırsak yapılabilecek testleri bilmiyorum ondan sordum
Tm da orada nereden alican direk bilgisayarcı ibaresi gördüğün yere gider alırsanız paranızı çöpe atarsınızEvet maalesef
Yok istanbulda yaşadıgım için pek bilmiyorum ama daha öncede oradan monitör satın almıştım 144 hz 0 dı bi sorunu yok hala kullanıyorum yanlış telafüz etmezsem büyük ve kapalı bi yer vardı katkat oradan araştırıp olabilirTm da orada nereden alican direk bilgisayarcı ibaresi gördüğün yere gider alırsanız paranızı çöpe atarsınız