Neler Yeni

Kadıköy den Sistem alacağım dikkat etmem gerekenler ?

pendragon

80+ Bronze
İlk öncelikle tekirdağda yaşıyorum babam istanbulda pc yi alıp geri döneceğim ve babam kadıköyden alıcaz diyor o yüzden ordan veya burdan al demeyin sistemi alırken dikkat etmem gerekenler nedir ?

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
İlk öncelikle tekirdağda yaşıyorum babam istanbulda pc yi alıp geri döneceğim ve babam kadıköyden alıcaz diyor o yüzden ordan veya burdan al demeyin sistemi alırken dikkat etmem gerekenler nedir ?
sistem nedir fiyat nedir

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistem nedir fiyat nedir
Hocam sistem belli değil fiyatta belli değil iyi,kötü sistemleri az çok biliyorum neye göre fiyatlandırıldığını sadece dikkat etmem gereken bir şey varmı varsa nedir sormak istedim

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Hocam sistem belli değil fiyatta belli değil iyi,kötü sistemleri az çok biliyorum neye göre fiyatlandırıldığını sadece dikkat etmem gereken bir şey varmı varsa nedir sormak istedim
hocam yüksek olasılıkla kazık sistem alacakta, neyse. Babam alıcak diyorsunuz neye dikkat edebilir sence ? furmark testi cart curt yazıcaz buraya yapacak mı babanız ?

pendragon

80+ Bronze
hocam yüksek olasılıkla kazık sistem alacakta, neyse. Babam alıcak diyorsunuz neye dikkat edebilir sence ? furmark testi cart curt yazıcaz buraya yapacak mı babanız ?
hayır hocam ben gidicem ve ordan beraber alıcaz babam zaten anlamıyor ben sadece eğer 2 el alırsak yapılabilecek testleri bilmiyorum ondan sordum

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
hayır hocam ben gidicem ve ordan beraber alıcaz babam zaten anlamıyor ben sadece eğer 2 el alırsak yapılabilecek testleri bilmiyorum ondan sordum
bize yine sorun testler gözükmeden bir şey diyemeyiz her kartın kendine göre değerleri var

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim nereden alacağınıza bağlı illa Kadıköy olmak zorunda mı

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Kadıköyde bulunan satıcılar insanı ayakta soyup soğana çevirebilecek cinste ya, zamanında yaşadım.Tavsiye etmem.

pendragon

80+ Bronze
Kadıköyde bulunan satıcılar insanı ayakta soyup soğana çevirebilecek cinste ya, zamanında yaşadım.Tavsiye etmem.
hocam bende gaming gen veya itopyadan alma taraftarındayım fakat maalesef dinletebilsem keşke

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Yavuz
İtopya şubesine gidin.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

pendragon

80+ Bronze
Tm da orada nereden alican direk bilgisayarcı ibaresi gördüğün yere gider alırsanız paranızı çöpe atarsınız
Yok istanbulda yaşadıgım için pek bilmiyorum ama daha öncede oradan monitör satın almıştım 144 hz 0 dı bi sorunu yok hala kullanıyorum yanlış telafüz etmezsem büyük ve kapalı bi yer vardı katkat oradan araştırıp olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,692
Üyeler
164,549
Son üye
gs36
Top Bottom