Kadınların yarısı trans gibi görünüyor

Mırnav

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,795
Sarışın gümüş boyalı saç, parlak ayvacık kemiği, yüz hatlarını belli etmeye çalışan makyaj tarzı, fazla yağlı, sevildiğini sanan yada öyle bir algı oluşturmaya çalışan çok fazla kadın görüyorum. 5 dakika konuştuktan sonra şu tanımı direkt o kişiye verebiliyorum. Neden son yıllarda bu tipleme çok fazla çoğaldı? Hakaret amacı gütmüyorum. Sadece alt neden arayıp toplumun sosyolojisiyle bağdaştırmak istiyorum. Elimde sadece 2 hipotez var:

1 - Sadece bu aşırı popüler makyaj anlayışı. Belli bir kesime hitap ettiği için bana kötü geldi.

2 - Orta yaş krizinden gelen bi gençleşme arzusu.

İkisi de şüpheli argümanlar. Yanıtlarınızı bekliyorum.

detaylı bir çalışma olmuş, arada yolda bu tiplemelerle karşılaşıyorum ve genel olarak erkek yüzü siması var bu tarza sahip çoğu kişide.

Fazla kafa yorma dostum. Hoşlandığın varsa vur-kaç.
adamı şimdiden aids yaptın sjsjsjsj
Sarışın gümüş boyalı saç, parlak ayvacık kemiği, yüz hatlarını belli etmeye çalışan makyaj tarzı, fazla yağlı, sevildiğini sanan yada öyle bir algı oluşturmaya çalışan çok fazla kadın görüyorum. 5 dakika konuştuktan sonra şu tanımı direkt o kişiye verebiliyorum. Neden son yıllarda bu tipleme çok fazla çoğaldı? Hakaret amacı gütmüyorum. Sadece alt neden arayıp toplumun sosyolojisiyle bağdaştırmak istiyorum. Elimde sadece 2 hipotez var:

1 - Sadece bu aşırı popüler makyaj anlayışı. Belli bir kesime hitap ettiği için bana kötü geldi.

kardom cinsiyet rolleri değiştiği için ve bireyselliğin artması yüzünden kişinin ilgi ihtiyacı doğar ondan bu haldeler ve bende çoğunu trans gibi görüyorum (hakaret amaçlı değil)

adamı şimdiden aids yaptın sjsjsjsj

kardom cinsiyet rolleri değiştiği için ve bireyselliğin artması yüzünden kişinin ilgi ihtiyacı doğar ondan bu haldeler ve bende çoğunu trans gibi görüyorum (hakaret amaçlı değil)
Orjinal halinle daha güzelsin, amaç ne? Geçekten güzel olduğunu düşünen ne kadar bir kesim var? Kime yaraşmaya çalışıyor? Kimler bunu sever?

erkeklerde bunlara benziyor

1753577971315.webp
1753578043251.webp

Orjinal halinle daha güzelsin, amaç ne? Geçekten güzel olduğunu düşünen ne kadar bir kesim var? Kime yaraşmaya çalışıyor? Kimler bunu sever?
kardom psikolojik sıkıntı sonucu bunlar oluyor ve sadece TR de değil dünyanın çoğu ülkelerinde bunlar yaşanıyor. Dikkat çekmeye uğraşırken kendi güzelliklerini yok ediyorlar üstüne olmaması gerekmesine rağmen erkek gibi davranma çabası içerisindeler (çünkü toplum ve sistem bunu empoze ediyor) izledikleri her şey de hemen hemen bu yöne teşvik ediyor. Ve çoğu ile konuşmaya çalışırsan aslında bunu istemediklerini anlarsın fakat 1 kişi ile bizzat değil başkası varken konuşursan da sana havlamaktan başka bir şey yapmazlar. Bu toplumu derinden çökertiyor TR erkeklerinin yurt dışından gelenler ile veya erkeklerin yurt dışına gidip evlenme oranlarına bak tavana fırladı tüm rakamlar. TR şu an oluk oluk erkek kaybediyor çok değil 30 yıl bile olmadan Rusya'ya döneceğiz. Ve güzel olduğuna inanan kesim %90 gibi uçuk rakamlarda bak Rusya da değiliz TR deyiz ve bu kadar yüksek bir oranda güzellik algısı var hatta daha yüksektir ben en son twitter da görmüştüm oranı. Amaç sadece yarışmakta değil bakılmak (ilgi) diğer dişiler ile rekabette kalmak ve onları zorbalamak da işin içinde var kafalarında hem kadınları zorbalamaya çalışıyor kadınlar hemde erkeklerin ilgisini çekmeyi. Ne yazık ki kardom ülke de ki abaza oranı halan daha çok fazla derdim fakat o da düşüyor buna rağmen nerede esrarkeş falan var onlar bunlara koşuyor sonuçlar istatistik olarak ortada kadın cinayetine dönüyor sonu. Uzun lafı kısası kardom TR de kadınlardan uzak dur (bir kardo tavsiyesi) git yurt dışından biri ile evlen kardom TR de kalmamak şartıyla burada kalırsanız TR kadınları onları da bozuyor bilgin olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gitsin travesti ile yatsın demiyorum ki? adam ne yazmış? "Kadınların yarısı trans gibi görünüyor". Normal kadın olma ihtimalleri de var yani. :D
kardom görünen köy uzakta değildir. Yavaş koşanı hızlı silkerler demiş atalarımız sonra o kadınlardan birine gidersin adını kuki koyar videoya alır ne olduğunu anlamazsın veya 6284 kurbanı olabilirsin canları sıkılınca sana iftira atıp öldürtebilirler gibi gibi şeyleri de düşün kardom.

Tam tersi, transporter 2.8'lerin yarısı kadın gibi gözüküyor

yok ben öyle olduğu kanatinde değilim instada falan gördüğün kızlar için yorum yapıyorsan bilmem ama dışarıda gördüklerim gayet güzel oluyor genellikle

1753612314763.webp

Evet maalesef öyle durum hatta öyle ki sade makyajsız ve estetiksiz gayet güzel olan kızlar da ''acaba'' fikri ile mahvediyorlar hem sağlıklarını hem güzelliklerini.

Geri