🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
insan dayanamıyorunutup bir kere çektim vicdan azabı çektim yaa saat 12 de girdim direkt
insan dayanamıyorunutup bir kere çektim vicdan azabı çektim yaa saat 12 de girdim direkt
3x360=1080bilmiyodun ama artık biliyosun
Ulan ne güldüm ya Anakonda neArgoda:
Babafingo, Namlu, Çavuş, Dalga, Tüfek, (burası çokomelli) ANAKONDA!, kapı kolu, Baca, Çuf Çuf olarak geçen şey ile yapılandan mı bahsediyorsun?
Soğuk bir su ile abdest al.Selamlar sorun bu günahmıdır yardımcı olabilirseniz sevinirim
bende bittim press fBir dakika masturbasyon günahsa ben bittim olm
el sporu ztnHer türlü günah,nefsini tutmaya bak sen.
Birde spor bölümüne açmışsın konuyu
Abisi adam dayanamıyor dalga geçmeyin lütfen :dŞaka gibi
AJFDSKLDNAJKSDLKDSFNLKNAKDFNASDLFJ
aga bir başladınmı salamıyorsun çavuşu zamanında 5 ay boyunca bırakamayan arkadaşım oldu sigara gibi bir şey başladın mı bırakması çok zorAbdest al namaz kıl bir şey kalmaz.
izlemeden ve düşünmeden yapan alfalar da varHer türlü günahtır. Sonuçta bir şey izleyip veya düşünüp göz zinası yapıyorsun
Evet işte bu olayda görüş devreye giriyor kuranlarda ve kesin hadislerde net bir şey olmadığı için olay imamara düşüyor; e herkesin de görüşü farklı.Her işte en önemli olan şey niyet. Örneğin aç bir hayvan gördün diyelim ve ona yemek vermek istedin ama verecek bir şeyin yok. Burada vermiş gibi sevaba girersin. Bu yönden düşündüğün zaman günah olabilir ama ben yaptığın/yapacağın şeyin günah olduğunu düşünmüyorum. İnsanın yaratılışında böyle bir şey var ve bunu dışarıya atmak sağlık açısından önemli. Ama bunu yaparken zina yapmak tabii ki de günah burası ayrı bir şey. Benim savunduğum düşünceye de katılmıyor olabilirsiniz. Belki yanlış söylüyorumdur ama böyle diye biliyorum
İrade GG :/Abisi adam dayanamıyor dalga geçmeyin lütfen :d
Alfa dediğin öyle olmuyor ama güzel bir şey gibi düşünme.izlemeden ve düşünmeden yapan alfalar da var
Bir dakika masturbasyon günahsa ben bittim olm