Kafayı Yemek Üzereyim

gangonur

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar ben 8. Sınıfta lgs ye ağır çalıştım hatta en son hafta denemlerimde 490-480-500 puanlar yapıyodum lgsde hatırladığım kadarıyla 460 falan yaptım heyecandan ben şuan 12. Sınıfa geçiyorum fen lisesi öğrencisiyim gerçekten temelimim iyi olduğunu ve sayısal derslere yatkın olduğumu düşünüyorum (özellikle matematik) bu yaz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kendime program yapıyorum mesela diyorum ki günde 1 konu geometri 1 kpnu tyt mat 1 konu tyt fen falan bitir diyorum anca günde 2 tanesi yetişiyor ve programlarım çöp oluyor ben 1 ayda tyt yi bitireceğimi düşündüm ama olmadı sizce ne yapmaşıyım yks hedefim ilk 1000 şuan bilgi ssrmal tyt pusula 4 adlı denemeyi oldum mat :26. Türkçe : 30. Sosyal:7 Fen:9 net yaptın 11. Sınıfım gerçekten iyi biyoloji hariç hatta şuan bugün trigonometriyi 1 günde bitirdim iyiki 11 i sağlam tuttum 1 haftada belki zor bitireceğim trigoyu bile 4-5 saatte bitirdim ama nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum tavsiyeleriniz varmı (geometri-tyt fen - türkçe dil bilgisi eksik) Türkçeden yaptığım 30 netin 30 u da paragraf geri kalanlar dil bilgisi yüzünden boş

Kanka dershane batağına (bence) düşmüş birisi ve çevremdeki insanların çalışma-sonuç olarak ortalamadan yüksek olduğunu göz önünde bulundurursak hiçbirimiz senin gibi avantajlı başlayamadık 12. sınıfa. Bence çok kasıyorsun, azcık sakin ol daha vaktin var evet ama çok da kasmadan çok da refaha kapılmadan keyif alma odaklı şekilde dersini çalışıp yoluna bakmanı öneriyorum. Böyle abartmana rağmen gayet iyi bir konumdasın.

Kanka dershane batağına (bence) düşmüş birisi ve çevremdeki insanların çalışma-sonuç olarak ortalamadan yüksek olduğunu göz önünde bulundurursak hiçbirimiz senin gibi avantajlı başlayamadık 12. sınıfa. Bence çok kasıyorsun, azcık sakin ol daha vaktin var evet ama çok da kasmadan çok da refaha kapılmadan keyif alma odaklı şekilde dersini çalışıp yoluna bakmanı öneriyorum. Böyle abartmana rağmen gayet iyi bir konumdasın.
Aga peki bundan sonra ilk1000 5k falan yapılır mı? ne çalışmam lazım keşke bilsem

Aga peki bundan sonra ilk1000 5k falan yapılır mı? ne çalışmam lazım keşke bilsem
Çok rahat yaparsın dostum. Trachtenberg veya Fermi yöntemlerine şimdiden başlayabilirsin, günde 1 saat yapıp bayağı yüksek oranda aritmetik hesaplarını rahat hâlledersin. Hedef neresiydi?

Çok rahat yaparsın dostum. Trachtenberg veya Fermi yöntemlerine şimdiden başlayabilirsin, günde 1 saat yapıp bayağı yüksek oranda aritmetik hesaplarını rahat hâlledersin. Hedef neresiydi?
Hedef hacettepe tıp da dediklerini hiç anlamadım

Hedef hacettepe tıp da dediklerini hiç anlamadım
Yani anlayacağın şudur kardeşim, aritmetik hesaplamala becerini geliştirmeni şiddetle öneriyorum. Tıp okuma meselene gelince hedef gerçekçi görünüyor. Matematiğin temelini bitirip sonrasında Trachtenberg sistemine göz atmanı şiddetle öneririm. 1-0 önde başlamak iyi fikir olabilir:

Bence iyi gidiyorsun, devam et. 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,953
Üyeler
198,666
Son üye
cenx

Geri