Arkadaşlar ben 8. Sınıfta lgs ye ağır çalıştım hatta en son hafta denemlerimde 490-480-500 puanlar yapıyodum lgsde hatırladığım kadarıyla 460 falan yaptım heyecandan ben şuan 12. Sınıfa geçiyorum fen lisesi öğrencisiyim gerçekten temelimim iyi olduğunu ve sayısal derslere yatkın olduğumu düşünüyorum (özellikle matematik) bu yaz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kendime program yapıyorum mesela diyorum ki günde 1 konu geometri 1 kpnu tyt mat 1 konu tyt fen falan bitir diyorum anca günde 2 tanesi yetişiyor ve programlarım çöp oluyor ben 1 ayda tyt yi bitireceğimi düşündüm ama olmadı sizce ne yapmaşıyım yks hedefim ilk 1000 şuan bilgi ssrmal tyt pusula 4 adlı denemeyi oldum mat :26. Türkçe : 30. Sosyal:7 Fen:9 net yaptın 11. Sınıfım gerçekten iyi biyoloji hariç hatta şuan bugün trigonometriyi 1 günde bitirdim iyiki 11 i sağlam tuttum 1 haftada belki zor bitireceğim trigoyu bile 4-5 saatte bitirdim ama nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum tavsiyeleriniz varmı (geometri-tyt fen - türkçe dil bilgisi eksik) Türkçeden yaptığım 30 netin 30 u da paragraf geri kalanlar dil bilgisi yüzünden boş