Kafayı yersin kernel 41

Eyub66

80+
Reaksiyon skoru
1
Yeni aldım bilgisayarı 2 kez format attım ısı değerleri normal ram sök slot değiştir yaptım ekran kartı güncel bios son sürüm tüm testlere soktum sorun yok gibi ama bi oyuna giriyorum bazem 1 saat oynatıyor bazem girer girmez restart atıyor sürekli yaşıyorum psu volt değerlerine kadar test ettim sonuç sorun yok

Rtx 4070
R5 7500f
B650mr
750 watt 80+bronz psu

Ekler

• 25121.webp
    25121.webp
    80.4 KB · Hit: 25
  • 25119.webp
    25119.webp
    76.1 KB · Hit: 24
  • 25117.webp
    25117.webp
    82.6 KB · Hit: 20
  • 25111.webp
    25111.webp
    119.8 KB · Hit: 16
  • 25113.webp
    25113.webp
    151.2 KB · Hit: 18
  • 25115.webp
    25115.webp
    148 KB · Hit: 16
  • 25109.webp
    25109.webp
    231.7 KB · Hit: 15
  • 25107.webp
    25107.webp
    203.5 KB · Hit: 11
  • 25105.webp
    25105.webp
    129.9 KB · Hit: 23
Yeni aldım bilgisayarı 2 kez format attım ısı değerleri normal ram sök slot değiştir yaptım ekran kartı güncel bios son sürüm tüm testlere soktum sorun yok gibi ama bi oyuna giriyorum bazem 1 saat oynatıyor bazem girer girmez restart atıyor sürekli yaşıyorum psu volt değerlerine kadar test ettim sonuç sorun yok

Rtx 4070
R5 7500f
B650mr
750 watt 80+bronz psu
Flash ile yeniden windows kurmayı dener misin? Bende aynı muhabbetleri 2-3 yıldır win11'e geçtiğimden beri yaşıyorum. Windows'u flash ile yeniden atınca bi kaç ay düzelip sonra aynı şekilde restartlar başlıyor. Win10'a geçip denemeni öneririm hatta bende yakında tekrar öyle yapacağım. Özellikle win11'e güncelleme gelince bu sorunlar patlak veriyor, arkadaşımda da aynı muhabbetler var durduk yere çöküyor. Forumda da günde böyle bir sürü konu görüyorum. Kesinlikle yazılımsal bi durum. Sağlam psumu bozuk diye çöp parasına satmıştım hatta 2 yıl önce bu yüzden. Yolladığım adam psu sorunsuz çalışıyor demişti.

Rtx 4070
R5 7500f
B650mr
750 watt 80+bronz psu
Mavi ekran veriyor mu hocam? Uzatıcı kullanıyorsan kasayı direkt prize bağla.

Rtx 4070
R5 7500f
B650mr
750 watt 80+bronz psu
Güç kaynağında sorun gözükmüyor. Voltaj değerleri gayet güzel. Bugcheckcode 0 olduğundan dolayı mavi ekran vermemiş veyahut dump dosyası oluşturmamış. Yukarıda önerilen şeyi uygulayın.

Flash ile yeniden windows kurmayı dener misin? Bende aynı muhabbetleri 2-3 yıldır win11'e geçtiğimden beri yaşıyorum. Windows'u flash ile yeniden atınca bi kaç ay düzelip sonra aynı şekilde restartlar başlıyor. Win10'a geçip denemeni öneririm hatta bende yakında tekrar öyle yapacağım. Özellikle win11'e güncelleme gelince bu sorunlar patlak veriyor, arkadaşımda da aynı muhabbetler var durduk yere çöküyor. Forumda da günde böyle bir sürü konu görüyorum. Kesinlikle yazılımsal bi durum. Sağlam psumu bozuk diye çöp parasına satmıştım hatta 2 yıl önce bu yüzden. Yolladığım adam psu sorunsuz çalışıyor demişti.
Yeni format atmıştım driverları gğncelleyip oyuna girdim aynısı oldu win10 denerim işten gelince
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mavi ekran veriyor mu hocam? Uzatıcı kullanıyorsan kasayı direkt prize bağla.
Mavi ekran yok direkt restart atıyor oyuna girince veya oyunda priz değiştirdim uzatma ekledim 2 tane tek uzatma yaptım her defasında aynı

Yeni format atmıştım driverları gğncelleyip oyuna girdim aynısı oldu win10 denerim işten gelince
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mavi ekran yok direkt restart atıyor oyuna girince veya oyunda priz değiştirdim uzatma ekledim 2 tane tek uzatma yaptım her defasında aynı
Format derken sadece sıfırlama mı yoksa usb ile yeniden yükledin mi dediğim şekil. Gerçi her türlü tekrar ediyor sen win 10 dene. Düzeleceğini düşünüyorum.

Usb ile yeniden kurdum
Windows 10'a geçip deneyin hocam sonucudw bildirirseniz iyi olur üşendim geçmedim ama çözüm oysa geçilir. Bende flash ile yeniden kurunca bi süre sorunsuz devam ediyordu ama sonradan yine sapıtıyordu.

Güç kaynağında sorun gözükmüyor. Voltaj değerleri gayet güzel. Bugcheckcode 0 olduğundan dolayı mavi ekran vermemiş veyahut dump dosyası oluşturmamış. Yukarıda önerilen şeyi uygulayın.
Pbo ayarını açınca bilgisayar hata veriyor windows gelmeden restart atıyor bu neden olur yaşadığım şeylerle bi alakası olabilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,126
Üyeler
185,029
Son üye
yüzbaşıero
Geri