21.. 80+ Katılım 20 Eylül 2025 Mesajlar 89 Reaksiyon skoru 45 20 Eylül 2025 #1 öncelikle cümleten selamünaleyküm dostlar. Virtual Box'a Kali kurdum ama giriş ismini unuttum ya..Şifreyi hala hatırlıyorum.Yardımcı olabilecek var mı?
öncelikle cümleten selamünaleyküm dostlar. Virtual Box'a Kali kurdum ama giriş ismini unuttum ya..Şifreyi hala hatırlıyorum.Yardımcı olabilecek var mı?
Alihanyilmaz 80+ Silver Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 3,167 Reaksiyon skoru 950 20 Eylül 2025 #2 İsmini biz de bilmiyoruz. Kaldır ve yeniden kur. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Eylül 2025 Veya root olarak giriş yap ve kullanıcı (home) dosyalarının isimlerine bak.
İsmini biz de bilmiyoruz. Kaldır ve yeniden kur. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Eylül 2025 Veya root olarak giriş yap ve kullanıcı (home) dosyalarının isimlerine bak.
21.. 80+ Katılım 20 Eylül 2025 Mesajlar 89 Reaksiyon skoru 45 20 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Alihanyilmaz yazmış: İsmini biz de bilmiyoruz. Kaldır ve yeniden kur. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Eylül 2025 Veya root olarak giriş yap ve kullanıcı (home) dosyalarının isimlerine bak. Devamı için tıklayın... ne komik adamsınız. Ben ismimi bilmediğinizi biliyorum. Belki bildiğiniz bir çözüm yolu vardır diye sordum.
Alihanyilmaz yazmış: İsmini biz de bilmiyoruz. Kaldır ve yeniden kur. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Eylül 2025 Veya root olarak giriş yap ve kullanıcı (home) dosyalarının isimlerine bak. Devamı için tıklayın... ne komik adamsınız. Ben ismimi bilmediğinizi biliyorum. Belki bildiğiniz bir çözüm yolu vardır diye sordum.