Kalın bacaklı biri nasıl giyinmeli?

Reaksiyon skoru
0
Merhaba 175 84 kiloyum kiloya göre alt vücudum çok yağlı özellikle üst bacağım çok kalın. Pantolon seçimim nasıl olmalı?

Baggy pantolon kullanabilirsin belli olmaz diye düşünüyorum.

baggy candır

baggy düdük makarnası gibi de gösterebilir , slimden yana kullanırım tercihi ama uzun süre giyince çok rahatsız ediyor.

Merhaba 175 84 kiloyum kiloya göre alt vücudum çok yağlı özellikle üst bacağım çok kalın. Pantolon seçimim nasıl olmalı?
Öncelikle sakin ol bacaklarinin fotosunu iletebilirsen sana en uygun pantolonu secebiliriz

baggy düdük makarnası gibi de gösterebilir , slimden yana kullanırım tercihi ama uzun süre giyince çok rahatsız ediyor.
Slim bacağını Öyle bir gösterir ki, extra relaxed kalıplar yada oversize tercih etmesi daha iyi olur. Gizlemek istediği için bunu önerdim yoksa önerim regular fit olur.

boyun kısa baggy boyunu kısa gösterir, bacağın kalın yani straight fit pantolonda giyme. loose fit veya relaxed fit pantolonlara yönelebilirsin. boyunu olduğundan biraz uzun göstermek için de çok uzun, üst bacağına kadar inen tişörtler tercih etmemeye çalış. tişört boyu kalça kısmının üstüne çıktıkça boyunu daha uzun gösterecektir.

fitness yazıl şeker karbonhidrat kes 3 ay protein ye min 10kg zaten

bol eşofman giy veya verebiliyorsan kilo da verebilirsin

Mavi markasında loose ve baggy fit pantalonlar var onlardan tavsiye ederim, benim bacaklarda kalın skinny filan hak getire baldırdan yukarı çıkmıyor çıkanında beli çuval gibi oluyor.
Farklı pantalon markalarının relax fit kalıpları da güzel oluyor. Eşofman olarak da bol kalıp eşofmanlar var onlardan giyebilirsin.
Keten pantolanları da tavsiye ederim paçaları genelde düz oluyor aldığın renge uygun kombini ile güzel bir tarz yakalarsın.

Bu ben. Avva'nın Berlin slim fit pantalonları var onları bi yokla derim

Geri