Neler Yeni

KALİTELİ BOXER ÖNERİSİ

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Reis pazara git oradan çek altına seher yıldızı tutku mutku bol bol kullan at :LOL:
Kardeşim benim bir yapım var çok şey alacağıma bir şey alırım kalitesini alırım 10 tane alacağıma 1 tane alırım kaliteli marka alırım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Buna bu parayı ben asla vermem
Reis Baron ve Sılk&Blue yolu görünüyor sana o zaman :D
Ben onları da kullandım memnundum yani.
Sana tavsiyem pamuk oranı hangisinde fazlaysa onu seçmen. Kalite pamuk oranına bağlıdır, polyester terletir ve ucuzdur...

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Reis Baron ve Sılk&Blue yolu görünüyor sana o zaman :D
Ben onları da kullandım memnundum yani.
Sana tavsiyem pamuk oranı hangisinde fazlaysa onu seçmen. Kalite pamuk oranına bağlıdır, polyester terletir ve ucuzdur...
Baron nedir ya ilk defa duydum bunu diğeri bim boxer onu biliyorum

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322

eneskaya6

80+ Silver
Çok ciddiyim Jack Jonesu o fiyatlarda tek geçerim. Harika bir eskenligi rahatlığı var diğerleri gibi yapışıp bogumuyor seni vücudunu sarıyor ama esnedigi için hissetmiyorsun gibi bisey. Ve 5-10 kullanımdan sonra diğer markalar gibi patlayıp yirtilmiyor çok marka kullandım hepsi sonunda yirtiliyordu. Normal de xl ams çoğu markada rahat olsun diye 2xl giyerdim inanır misin Jack Jones da L siparişi vermiştim ve rahatlığı çok iyi. Bir iki beden küçük ama diğerlerine göre daha rahat. İndirimde sadece L vardı o yüzden öyle sipariş vermiştim. XL vs olsa düşünemiyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Çok ciddiyim Jack Jonesu o fiyatlarda tek geçerim. Harika bir eskenligi rahatlığı var diğerleri gibi yapışıp bogumuyor seni vücudunu sarıyor ama esnedigi için hissetmiyorsun gibi bisey. Ve 5-10 kullanımdan sonra diğer markalar gibi patlayıp yirtilmiyor çok marka kullandım hepsi sonunda yirtiliyordu. Normal de xl ams çoğu markada rahat olsun diye 2xl giyerdim inanır misin Jack Jones da L siparişi vermiştim ve rahatlığı çok iyi. Bir iki beden küçük ama diğerlerine göre daha rahat. İndirimde sadece L vardı o yüzden öyle sipariş vermiştim. XL vs olsa düşünemiyorum
Bende onu alacağım muhtemelen ama kalıbı nasıl knka S de oluyor M de oluyor acaba hangisini alsam

Top Bottom