M al ne çok yapissin ne bol olsun ortası iyidirBende onu alacağım muhtemelen ama kalıbı nasıl knka S de oluyor M de oluyor acaba hangisini alsam
M al ne çok yapissin ne bol olsun ortası iyidirBende onu alacağım muhtemelen ama kalıbı nasıl knka S de oluyor M de oluyor acaba hangisini alsam
Güzelmiş baktım da kalıbı nasıl ben s/m arası giyiyorum çok sıkar mı sAntohny Jackson amazon üzerinde bulabilirsiniz çok iyi ben kullaniyorum ve deniz kiyafeti gibi dikiş izi v.s yok süper çok rahat terletme azıcık yapiyor
Konuyu ben açtım zaten@Kürşat Kütükçü hocam bu konudan en iyi siz anlarsınız arkadaşa yardım edin yardıma ihtiyacı var
Bi boxer önerin
Sizin gibi bir bilge hocamızın yardıma ihtiyacı olacağını hiç tahmin etmezdim o yüzden bakmadım kusurumu mazur görün hocam saygılarKonuyu ben açtım zaten
Estağfurullah ben herşeyi bilemem ki değil mi bir sözüm var herşeyi bilen hiçbir şey bilmiyordurSizin gibi bir bilge hocamızın yardıma ihtiyacı olacağını hiç tahmin etmezdim o yüzden bakmadım kusurumu mazur görün hocam saygılar
M beden tutuku almıştım rezalet bişey sürekli bollasiyor giydikce açılıyor muhtemelen Jack Jones ve pier Cardin alicamAbi tutku iyidir aşırı rahat ne çok sıkıyo ne çok bol takımlar rahatta konforu da iyi