ds4windows kullanabilirsin tamamen uyumlu hale geliyor gamepad onerisi dersen butcen nedir bilmiyorum ama 8bitdo ultimate 2c olabilir veya fantech shooter 3-fantech revolver 3-fantech nova 2 bu üçünden biri de olabilirArkadaşlar şuanda elimde çakma ps4 kol var ama PC ye bağlanınca oyunu Xbox gamepad uygulamasına benzer bişeyden oyunlara giriyorum tuşlar fln uyuşmuyor ondan dolayı kaliteli oyun oynatacak bi gamepad önerir misiniz?
2-3k arası hocamds4windows kullanabilirsin tamamen uyumlu hale geliyor gamepad onerisi dersen butcen nedir bilmiyorum ama 8bitdo ultimate 2c olabilir veya fantech shooter 3-fantech revolver 3-fantech nova 2 bu üçünden biri de olabilir
BİGBİGWON Gale Hall Combo da bakabilirsin istersen. Kullanıyorum memnunum.2-3k arası hocam
yazdıklarıma bakabilirsin hocam butcenden daha uygun fiyatlı onlar ama 3k civarına cıkarsan ve xbox shapesi uygunsa senin için bigbig won gale yada bigbig won blitz 2 öneririm bu fiyatta blitz 2 müthiş diyebilirim2-3k arası hocam
Bu güzelmiş hocam şeffaf kapağı fln içinden çıkıyormu görseldi ki gibiyde baya iyi duruyorGameSir Super Nova Wireless Gaming Controller for PC/Switch/iOS/Android, Hall Effect Stick & Trigger, Rubberized Grips, RGB Lighting, Swappable ABXY, Detachable Faceplate, 1000mAh with Charging Dock : Amazon.com.tr: Elektronik
GameSir Super Nova Wireless Gaming Controller for PC/Switch/iOS/Android, Hall Effect Stick & Trigger, Rubberized Grips, RGB Lighting, Swappable ABXY, Detachable Faceplate, 1000mAh with Charging Dock : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Buna ne dersiniz,
Hocam ben kullanmıyorum, faal olarak xbox 9. nesil kullanıyorum. Özellik olarak dikkatimi çekti fp sayılabilir üstte atılan kimi modelden ucuz kimi modelden daha pahalı bende görsel olarak kalite hissi uyandırdı yorumlarda fena değil.Bu güzelmiş hocam şeffaf kapağı fln içinden çıkıyormu görseldi ki gibiyde baya iyi duruyor
Dongle ı standın arkasına takıyorsun , standın arkasında USB boşluğu var. Aynı zamanda da Stand dan şarj oluyor evet. Stand bence işlevsel . Alınacaksa standlı alınmasını tavsiye ederim.Buda güzelmiş hocam standın dan mı şarj alıyor
Kesinlikle bu bütçede Cyclone 22-3k arası hocam