Kaliteli Gamepad önerisi

『MR』GHOST

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
239
Arkadaşlar şuanda elimde çakma ps4 kol var ama PC ye bağlanınca oyunu Xbox gamepad uygulamasına benzer bişeyden oyunlara giriyorum tuşlar fln uyuşmuyor ondan dolayı kaliteli oyun oynatacak bi gamepad önerir misiniz?

Arkadaşlar şuanda elimde çakma ps4 kol var ama PC ye bağlanınca oyunu Xbox gamepad uygulamasına benzer bişeyden oyunlara giriyorum tuşlar fln uyuşmuyor ondan dolayı kaliteli oyun oynatacak bi gamepad önerir misiniz?
ds4windows kullanabilirsin tamamen uyumlu hale geliyor gamepad onerisi dersen butcen nedir bilmiyorum ama 8bitdo ultimate 2c olabilir veya fantech shooter 3-fantech revolver 3-fantech nova 2 bu üçünden biri de olabilir

ds4windows kullanabilirsin tamamen uyumlu hale geliyor gamepad onerisi dersen butcen nedir bilmiyorum ama 8bitdo ultimate 2c olabilir veya fantech shooter 3-fantech revolver 3-fantech nova 2 bu üçünden biri de olabilir
2-3k arası hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
2-3k arası hocam
yazdıklarıma bakabilirsin hocam butcenden daha uygun fiyatlı onlar ama 3k civarına cıkarsan ve xbox shapesi uygunsa senin için bigbig won gale yada bigbig won blitz 2 öneririm bu fiyatta blitz 2 müthiş diyebilirim

Buna ne dersiniz,
Bu güzelmiş hocam şeffaf kapağı fln içinden çıkıyormu görseldi ki gibiyde baya iyi duruyor

Bu güzelmiş hocam şeffaf kapağı fln içinden çıkıyormu görseldi ki gibiyde baya iyi duruyor
Hocam ben kullanmıyorum, faal olarak xbox 9. nesil kullanıyorum. Özellik olarak dikkatimi çekti fp sayılabilir üstte atılan kimi modelden ucuz kimi modelden daha pahalı bende görsel olarak kalite hissi uyandırdı yorumlarda fena değil.

Buda güzelmiş hocam standın dan mı şarj alıyor
Dongle ı standın arkasına takıyorsun , standın arkasında USB boşluğu var. Aynı zamanda da Stand dan şarj oluyor evet. Stand bence işlevsel . Alınacaksa standlı alınmasını tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek dezavantajı kablosu çok kısa masanın üstünde kabak gibi belli oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,549
Üyeler
183,134
Son üye
Simeli
Geri