Kaliteli Gamepad önerisi

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,030
Arkadaşlar bugüne kadar hep klavye mouse kullandım fakat bunu da deneyimlemek istiyorum. Bana kaliteli, ucuz malzeme kalitesi ve bağlantı problemi olmayan tatmin edici bir gamepad önerir misiniz ?
Genelde yarış oyunları ve EldenRing-Sekiro tarzı oyunlar için ihtiyacım var.

Bütçe sorunum yok ekipman setim SteelSeries 1 tane görmüştüm bu markanın da gamepad'i vardı kaliteli ise onu da alabilirim.

Şimdiden Teşekkürler, İyi forumlar...

Xbox kolu almanı öneririm eğer bütçe sorunun yoksa Pusat Clutch bak derim

Xbox gamepad kullanıyorum uzun senelerdir çok memnunum,şarj edilebilir pil ve analogların üstüne plastik koruma da almanı tasviye ederim.

xbox 9. nesil

xbox daha uyumlu ama dualsensei daha çok beğeniyorum şahsen dualsense tercih ederdim xbox kadar uyumlu değil ama içim rahat ederdi steelseriesında gamepadleri var evet ama hakkında çok olumsuz yorum okumuştum pek beğenilmemiş yani.

Hiç xbox kolu kullandınız mı?

Son düzenleme:
Hayır Kullanmadım
E kullanmadan ps kolunun daha iyi olduğunu nereden biliyorsunuz? Rahatlık farkı bile tek başına yeter. Bütçe varsa sıfır yoksa ikinci el öneririm. Mehmet hocamla aynı satıcıdan aldık temiz ikinci el satan bir arkadaş var.

E kullanmadan ps kolunun daha iyi olduğunu nereden biliyorsunuz? Rahatlık farkı bile tek başına yeter. Bütçe varsa sıfır yoksa ikinci el öneririm. Mehmet hocamla aynı satıcıdan aldık temiz ikinci el satan bir arkadaş var.
Ben kol daha iyi diye bir şey demedim ki, gamepad deneyimlemek istediğimi söyledim.

Ben kol daha iyi diye bir şey demedim ki, gamepad deneyimlemek istediğimi söyledim.
Üstte öyle bir mesaj gördüğüme yemin edebilirim, her neyse dediğim gibi xbox 9. nesil öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,427
Üyeler
190,911
Son üye
Osmanreyz
Geri