Neler Yeni

Kaliteli Gamepad önerisi

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bugüne kadar hep klavye mouse kullandım fakat bunu da deneyimlemek istiyorum. Bana kaliteli, ucuz malzeme kalitesi ve bağlantı problemi olmayan tatmin edici bir gamepad önerir misiniz ?
Genelde yarış oyunları ve EldenRing-Sekiro tarzı oyunlar için ihtiyacım var.

Bütçe sorunum yok ekipman setim SteelSeries 1 tane görmüştüm bu markanın da gamepad'i vardı kaliteli ise onu da alabilirim.

Şimdiden Teşekkürler, İyi forumlar...

Lisa Siuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Gürsoy YERKÖYLÜ
Xbox gamepad kullanıyorum uzun senelerdir çok memnunum,şarj edilebilir pil ve analogların üstüne plastik koruma da almanı tasviye ederim.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
tümen dağ
xbox 9. nesil

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
xbox daha uyumlu ama dualsensei daha çok beğeniyorum şahsen dualsense tercih ederdim xbox kadar uyumlu değil ama içim rahat ederdi steelseriesında gamepadleri var evet ama hakkında çok olumsuz yorum okumuştum pek beğenilmemiş yani.

En İyi Cevap
3
Hiç xbox kolu kullandınız mı?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
En İyi Cevap
3
Hayır Kullanmadım
E kullanmadan ps kolunun daha iyi olduğunu nereden biliyorsunuz? Rahatlık farkı bile tek başına yeter. Bütçe varsa sıfır yoksa ikinci el öneririm. Mehmet hocamla aynı satıcıdan aldık temiz ikinci el satan bir arkadaş var.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
E kullanmadan ps kolunun daha iyi olduğunu nereden biliyorsunuz? Rahatlık farkı bile tek başına yeter. Bütçe varsa sıfır yoksa ikinci el öneririm. Mehmet hocamla aynı satıcıdan aldık temiz ikinci el satan bir arkadaş var.
Ben kol daha iyi diye bir şey demedim ki, gamepad deneyimlemek istediğimi söyledim.

En İyi Cevap
3
Ben kol daha iyi diye bir şey demedim ki, gamepad deneyimlemek istediğimi söyledim.
Üstte öyle bir mesaj gördüğüme yemin edebilirim, her neyse dediğim gibi xbox 9. nesil öneririm.

Top Bottom