Yardım kaliteli Mouse pad önerisi

Jonkey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
69
mouse pad alıcam genelde fps oyunları oynuyorum 1k bütçe düşünüyorum bir miktar artabilir
çok fazla çeşit mouse pad var hangisini alacağımı bilmiyorum
zowie logıtech vs çok fazla var önerilere açığım

mouse pad alıcam genelde fps oyunları oynuyorum 1k bütçe düşünüyorum bir miktar artabilir
çok fazla çeşit mouse pad var hangisini alacağımı bilmiyorum
zowie logıtech vs çok fazla var önerilere açığım
wraithin kendi ürününü alabilirsin bütçe altında herkes beğeniyor ileride bende alacağım

Klassgear alabilirsin bütçe dostu ve inanilmaz iyi brom kullaniyorum.

Bende porge 90x40 mousepad var gayet kaliteli herhangi bi aşınma yok 3 kez yıkadım

stoğa gelirse energon çok başarılı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pro olanını bilmiyorum ama düz hali kaliteli baya
stok sormuştum olsa alıcamda stok yok işte birde zowie g sr de tavsiye ediyorlar bilgin var mı

stok sormuştum olsa alıcamda stok yok işte birde zowie g sr de tavsiye ediyorlar bilgin var mı
yurtdışında pek sevilmeyen bir mousepad gsr2 tutuldu ama 1 o kadar tutmadı. control seversen aqua pad control 2 var. wraithte satılan hybrid ama control de sayılabilecek freefall var o da çok iyidir yurtdışında öven çok kişi var onu kendim denemedim ama dediğim gibi seviliyor baya.

yurtdışında pek sevilmeyen bir mousepad gsr2 tutuldu ama 1 o kadar tutmadı. control seversen aqua pad control 2 var. wraithte satılan hybrid ama control de sayılabilecek freefall var o da çok iyidir yurtdışında öven çok kişi var onu kendim denemedim ama dediğim gibi seviliyor baya.
freefall baktımda iyi gibi duruyor alabilirimde mavi gözüme çok batıyor siyah olsa iyimiş

aynen renk biraz sırıtıyor ama pad kaliteli
daha almadım kararsız kaldım ya iade ve değişim olmadığı için bana uygun olmaz ise elimde kalıcak 2. el satmakla uğraşıcam gibi

daha almadım kararsız kaldım ya iade ve değişim olmadığı için bana uygun olmaz ise elimde kalıcak 2. el satmakla uğraşıcam gibi
türk yabancı incelemelere bakın yada youtube a mousepad tierlist yazınca çıkıyor oradan bulup bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,703
Üyeler
190,791
Son üye
mertbeyvip
Geri