hamamotu tozu alıyorsun eldivenle birlikte kür yapıp kullan ama biraz ağır kokusu varArkadaşlar kullandığınız güzel tüy dökücü önerilerinizi bekliyorum.
Aşırı merak ettim ürünün linki var mı.Hacım bişey var resim atıyım isim bilmiyom trendyolda aldım sabun gibi dürdükce döküyor o baya iyi ve geç çıkartıyor
Resim at hocam bakalım biHacım bişey var resim atıyım isim bilmiyom trendyolda aldım sabun gibi dürdükce döküyor o baya iyi ve geç çıkartıyor
Atıcam annemden istedim mesajımı görürse. Olmadı aksam atarım iş çıkışıResim at hocam bakalım bi
Ulan bozuk yumurta kokusu bi ara kokudan bayılacaktım ckdkdkdkdhamamotu tozu alıyorsun eldivenle birlikte kür yapıp kullan ama biraz ağır kokusu var
çıplak elle uygularsan evet tahriş ediyor ama sürdüğün yere bişey olmuyorUlan bozuk yumurta kokusu bi ara kokudan bayılacaktım ckdkdkdkd
Ayrıca yakıyor deriyi mahvediyor
Yok aga benim meme ucum yandı az cjcjfjdjdjd şöyle sürdüm bi yanma hissettim su döktüm hemen sonra nazi bölgeler kalmış tekrar sürmem gerekirdi yine sürdüm göğsüm kırmızı olduçıplak elle uygularsan evet tahriş ediyor ama sürdüğün yere bişey olmuyor