Bütçe 6.999 TL olur mu? Çok iyi VA monitör var. Ayrıca hangi oyunları oynuyorsunuz?5-6k bir bütcede ıps yada va alıcam kaliteli va paneller de ıpsden daha yiyi diyorlar kaliteli sorunsuz uzun ömürlü va panele sahip bir monitör önerebilir misiniz? 1080p
Genelde co-op yada hikaye fps çok oynamıyorumBütçe 6.999 TL olur mu? Çok iyi VA monitör var. Ayrıca hangi oyunları oynuyorsunuz?
Ne oynuyorsun o zaman?Genelde co-op yada hikaye fps çok oynamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genelde co-op yada hikaye fps çok oynamıyorum
Hikayeli oyunlar oynadığınız için kaliteli VA panel çok iyi olur. VA panellerin kontrast oranı çok yüksektir yani siyahları oldukça koyudur özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir.Genelde co-op yada hikaye fps çok oynamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genelde co-op yada hikaye fps çok oynamıyorum
Piyasaya yemi çıkan onlien oyunlar işte repo, backrooms, peak, bazen similator ve korku oyunlarıNe oynuyorsun o zaman?
Peki hocam va niye ıps ten kötü normaldeHikayeli oyunlar oynadığınız için kaliteli VA panel çok iyi olur. VA panellerin kontrast oranı çok yüksektir yani siyahları oldukça koyudur özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir.
![]()
AOC 25G3ZM 24.5" 240Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 25G3ZM 24.5" 240Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot FHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 25G3ZM/BK ITOPYA'dawww.itopya.com
25G3ZM kaliteli VA panele sahip üst seviye 1080P monitör. Ghosting ve gecikme durumu VA panel olmasına rağmen gayet iyi. VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir. Renk gamutu da yüksek. Pivot ve yükseklik ayarı da var.
Burası önemli monitör gelir gelmez response time/overdrive ayarını medium yapın.
Profesyonel incelemeci tarafından onaylanmış bir model:
![]()
AOC 25G3ZM Mini Review (Impressions & Motion Performance) - PC Monitors
Here's a few photos of the AOC 25G3ZM - I don't think I have enough constructive things to say about it/answer to start a new thread, and it might fit in here anyway? The AOC 25G3ZM is a 24.5" 240Hz VA with a 3000:1 contrast ratio, and coverage of at least the sRGB-colour space. It ... Read Moreforum.pcmonitors.info
Buda başka bir inceleme:
Çünkü çoğu VA panelde ghosting ve gecikme sorunu var ama kaliteli VA paneller öyle değil. FPS oyunları dışında her şey için kaliteli VA, kaliteli IPS'ten çok daha iyi. Çünkü kaliteli VA panellerde, VA panelin ghosting ve gecikme sorunu dibe indirilir, renk gamutları kaliteli IPS'ler ile benzer seviyededir ve kontrast oranları IPS'ten 3 kat daha yüksektir.Peki hocam va niye ıps ten kötü
İyiymiş ama biraz pahalı önerdiğinizde arada kaldımÇünkü çoğu VA panelde ghosting ve gecikme sorunu var ama kaliteli VA paneller öyle değil. FPS oyunları dışında her şey için kaliteli VA, kaliteli IPS'ten çok daha iyi. Çünkü kaliteli VA panellerde, VA panelin ghosting ve gecikme sorunu dibe indirilir, renk gamutları kaliteli IPS'ler ile benzer seviyededir ve kontrast oranları IPS'ten 3 kat daha yüksektir.
Kontrast farkından dolayı 25G3ZM daha iyi olur. Hikayeli oyunlarda bu farkı hissedersiniz.İyiymiş ama biraz pahalı önerdiğinizde arada kaldım
Peki bendede bu sorunlu panelli aoc monitör var ölü piksel ghosting 24 inç olandan bazıları durdurk yere çızgi fln oluştu diyor o model ile ilgili sizce değiştiriyimmi monitörü satıpKontrast farkından dolayı 25G3ZM daha iyi olur. Hikayeli oyunlarda bu farkı hissedersiniz.
Hocam monitör modeliniz nedir? Garantisi var mı?Peki bendede bu sorunlu panelli aoc monitör var ölü piksel ghosting 24 inç olandan bazıları durdurk yere çızgi fln oluştu diyor o model ile ilgili sizce değiştiriyimmi monitörü satıp
Bir kaç ay daha var bilmiyorum sorun model olan monitör lerden aoc 27g2sp 24 inç haliHocam monitör modeliniz nedir? Garantisi var mı?
Hocam ozaman yeni monitör almak yerine monitörü AOC servisine göndererek değişim ile bedavaya 25G3ZM alabilirsiniz.Bir kaç ay daha var bilmiyorum sorun model olan monitör lerden aoc 27g2sp 24 inç hali