Yardım KAMERAYA 20.000₺vermek çok mu fuzuli masraf?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,116
Telefonumun kamerası çok iyi 16pro max
Dji osmo action 5pro standart
Veya 4pro adventure düşünüyorum
Motorda, arabada, dışarda videolar çekmek için.
Ek olarak mümkün mü bilmiyorum ama Webcam de yapmak istiyorum PC’ye sizce çok mu fuzuli? Aldıktan sonra Evdekilerle tartışmaya değer mi?

koşullara göre değişir.

içerik üretiyorsan, 20k seni üzmeyecekse veya daha rahat video almak istiyorsan al tabi ki

şu hayata bir defa geliyosun, fuzuliyi felan aklından çıkarmalısın bence. Kumar oynadığın v.s yok kamera alıp çekip yapacaksın altı üstü al gitsin bu kadar düşünmeyin

şu hayata bir defa geliyosun, fuzuliyi felan aklından çıkarmalısın bence. Kumar oynadığın v.s yok kamera alıp çekip yapacaksın altı üstü al gitsin bu kadar düşünmeyin
Ben oyunlara bile onbinlerce lira harcadım, lakin aile baskısı kendimize bir şey alırken yüz kez düşündürüyor, hatta aile de demeyelim abi baskısı diyelim ona evlense de kurtulsam…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

koşullara göre değişir.

içerik üretiyorsan, 20k seni üzmeyecekse veya daha rahat video almak istiyorsan al tabi ki
İçerik üreticisi değilim ama reels kısmını anı defterime dönüştürmek isterim ileride belki Birşeyler olur

Ben oyunlara bile onbinlerce lira harcadım, lakin aile baskısı kendimize bir şey alırken yüz kez düşündürüyor, hatta aile de demeyelim abi baskısı diyelim ona evlense de kurtulsam…
almak seni mutlu edicekse hiç çekinme al, bu hayat senin hayatın dostum, senin hayatını onlar değil sen yaşayacaksın.

başkalarının ne dediğini umursama, dışarıya sağır olmakta fayda var

Özellikle kendi paranla alıcaksan bir dakika düşünmezdim yerinde olsam, madem öyle bir niyetin var

almak seni mutlu edicekse hiç çekinme al, bu hayat senin hayatın dostum, senin hayatını onlar değil sen yaşayacaksın.

başkalarının ne dediğini umursama, dışarıya sağır olmakta fayda var

Özellikle kendi paranla alıcaksan bir dakika düşünmezdim yerinde olsam, madem öyle bir niyetin var
aile işindeyim, sabah9 akşam7 çalışıyorum aldığım üç kuruş onlada kendime bir şey alınca laf ediyorlar hiç sormayın hocam

Telefonumun kamerası çok iyi 16pro max
Dji osmo action 5pro standart
Veya 4pro adventure düşünüyorum
Motorda, arabada, dışarda videolar çekmek için.
Ek olarak mümkün mü bilmiyorum ama Webcam de yapmak istiyorum PC’ye sizce çok mu fuzuli? Aldıktan sonra Evdekilerle tartışmaya değer mi?
16 pro max kamerası zaten çok iyi, profesyonel çekimler yapmıyosanız bence gereksiz bir harcama en son model telefonun var daha ne olsun

Daha geçen 5 pro modelini sattım. Dji da mantıklı bi kullanıcı ve mantıklı bi satıcıysan aşırı bir şey kaybetmiyorsun. 2 senedir yeni modelini takip eder iyi bi fiyatta taksitle alırım. Sonra parasını ikinci el olduğu için makul tutar kiralımış gibi kullanır satarım. Çok güzel kameralar 4 te 5 te. Normal birine 3 bile yeter. Yakında 6 çıkar herhalde. Bi daha alırsam 360 denemek istiyorum.
Diyeceğim o ki üç günlük dünya. Al hevesini al sat. Arada giden iç beş liraya üzülmeyecen artık. Ki normal biriysen sürekli video ile işin yoksa aksiyonluk bişeyin yoksa hiç gerek yok tamamen heveslik. Sattım fotoğraf makinesi aldım bi haftada. Şimdi o makineyide satıyorum😅

Daha geçen 5 pro modelini sattım. Dji da mantıklı bi kullanıcı ve mantıklı bi satıcıysan aşırı bir şey kaybetmiyorsun. 2 senedir yeni modelini takip eder iyi bi fiyatta taksitle alırım. Sonra parasını ikinci el olduğu için makul tutar kiralımış gibi kullanır satarım. Çok güzel kameralar 4 te 5 te. Normal birine 3 bile yeter. Yakında 6 çıkar herhalde. Bi daha alırsam 360 denemek istiyorum.
Diyeceğim o ki üç günlük dünya. Al hevesini al sat. Arada giden iç beş liraya üzülmeyecen artık. Ki normal biriysen sürekli video ile işin yoksa aksiyonluk bişeyin yoksa hiç gerek yok tamamen heveslik. Sattım fotoğraf makinesi aldım bi haftada. Şimdi o makineyide satıyorum😅
Aslında direkt ikinci el alır o üç beşide kapatırdım satarkende zarar etmezdim. Ama kartla alıcam taksitli 😔

O işin sonu yok hocam o zaman sigaram yok alkolüm yok diye diye bir ton gereksiz harcama yaparsın katılmıyorum bu görüşe. Ufak şeyler için geçerli katılıyorum, 20k size ufak geliyorsa tamam da aksi takdirde mantıklı değil düşüncesindeyim.
Bana kalırsa bu işten gelir elde etmiyorsan bu durum gereksiz bir harcama olur hali hazırda canavar gibi çeken telefonun da var zaten. Telefonu webcam de yapabilirsin pc için.

aile işindeyim, sabah9 akşam7 çalışıyorum aldığım üç kuruş onlada kendime bir şey alınca laf ediyorlar hiç sormayın hocam
Valla ne aileler var bizde genelde gerginlik oluyor sonra iyiyiz eskiden durum yokken harcamaya biraz şey yapıyorlardı da şuan kendim kazanıyorum kendim yiyorum eve de ateşliyorum böyle saçma şeyler iyi ki yok şürketmek lazım diye boşa demiyorlar kötünün kötüsü var kısaca ufak tefek kavgalara ailem kötü diyenler bi dışarı bakmalı.
Konuya gelirsek bu para seni üzmeyecek rakamsa al geç hevesin merakın olan şeyleri yarına bırakmamak lazım hayat bu Allah korusun kaza yaparsın yatalak kalırsın veya bir süre yataktan kalkamaya cak hale gelebiliriz hepimiz engelli adayıyız o yüzden bugün yapmak istediğin almak istediğin şeyi yarına bırakmamak lazım geç olabilir o yüzden Allah kimseyi sağlık ile açlık ile sınamasın herkese huzurlu sağlıklı bolluk bereketli ömürler nasip eylesin

O işin sonu yok hocam o zaman sigaram yok alkolüm yok diye diye bir ton gereksiz harcama yaparsın katılmıyorum bu görüşe. Ufak şeyler için geçerli katılıyorum, 20k size ufak geliyorsa tamam da aksi takdirde mantıklı değil düşüncesindeyim.
Bana kalırsa bu işten gelir elde etmiyorsan bu durum gereksiz bir harcama olur hali hazırda canavar gibi çeken telefonun da var zaten. Telefonu webcam de yapabilirsin pc için.
valla alkol sigara hatta dışarı bile çıkmıyorum bu özelliğimi de sevmiyorum ama arkadaş ortamı yok arkadaşım yok hatta yaşadığım yerde o yüzden bende parayı ya kenara ya mideye yada bilgisayara hobime (Rc Crawler araçlar) yatırıyorum

Eğer istiyorsan mutlu edecekse bence de al, ayrıca zaten 16pm var gereksiz diyenler için de 16pm ile motorda çekim yapması zor yapabilir ama daha zor kaska sabitlemesi daha zor vs. hem motor kamerası olarak da kullanır hem de bir tatilde vs denizde de çekim yapabilir 16pm nin dayanamayacağı koşullara dayanabilir bir de kullanım rahatlığı var tabii ki o yüzden eğer almak istiyorsan mutlu edecekse al en kötü hevesini alırda pişman olursa satarsın bir kaç lira zarar etmiş olursun

Zaten telefonunuzun kamerası ve video kalitesi çok güzel eğerki illa bir şey aliyim diyorsanız az daha ekleyip drone bakabilirsiniz benimde çok hoşuma gidiyor fakat fiyatından dolayı alamıyorum.😀

Geri