POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Eksik değerlerime baktırmak için ne yapmalıyım?
Sağlık ocağında bakılıyor hastaneyle uğraşmasın arkadaş.hastaneden randevu al dahiliye bölümünden
Hocam sağlık ocağı da hastane de yakın. Hem eksik değerlerime hem de testesteron seviyeme bakmak için tahlil vermek istiyorum. Yarın gidip sorma gibi bir şansım malesef yok. Ne yapmalıyım?Bazı sağlık ocaklarında bakılıyor. Yarın git erkenden sor oradaki hemşireye yada birisine.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağlık ocağında bakılıyor hastaneyle uğraşmasın arkadaş.
Ac karna git yaptırHocam sağlık ocağı da hastane de yakın. Hem eksik değerlerime hem de testesteron seviyeme bakmak için tahlil vermek istiyorum. Yarın gidip sorma gibi bir şansım malesef yok. Ne yapmalıyım?
Nerede nasılAc karna git yaptır
Dahiliye gidebilirsin bence yaNerede nasıl
Kafam çok karıştı bazıları diyor sağlık ocağı yeter bazıları diyor hastaneye git. Hastaneye git diyenler hem dahiliye hem ürolojiden sıra al falan diyor. Ben sadece genel tahlil ve testo testi yaptırmak istiyorum. Çok gezmek de istemiyorum, son olarak ne yapmam lazım.
Sağlık ocağı istediğin tahlili yaptırmaz bunu anla artık. Dahiliye yada urolojiden randevu al bi gün(sabah olsun yoksa tahlil yaptiraman) istediğin tahlilleri söyle onlar anlar zaten.Nerede nasıl
Kafam çok karıştı bazıları diyor sağlık ocağı yeter bazıları diyor hastaneye git. Hastaneye git diyenler hem dahiliye hem ürolojiden sıra al falan diyor. Ben sadece genel tahlil ve testo testi yaptırmak istiyorum. Çok gezmek de istemiyorum, son olarak ne yapmam lazım.
Sağolun hocam, testesron testi de yaptırmak istiyorum. Onu sağlık ocağında yapıyorlar mı yoksa ürolojiden randevu mu almam gerekiyor.Sağlık ocağına saat 10.00'dan önce gidin. Aç karnına gitmenizi öneririm. Doktorunuzdan sıra alın. Sıranız geldiğinde içeri girin. Doktorunuza ben kan tahlili yaptırmak istiyorum diyin. "Neden yaptırmak istiyorsunuz" derse "Eksik değerlerim varsa onlara bakmak istiyorum" diyebilirsiniz. Sonra kan verme yerine gidiyorsunuz. Bazen sıra oluyor, bazen olmuyor şans işi. Oradaki hemşireye kan tahlili vermek istiyorum diyorsunuz. Kimlik veya T.C. kimlik no isteyebilir. Sonra oturup kan veriyorsunuz. Geçmiş olsun.
Dahiliyede randevu bulmak çok çok zor hocam.Sağlık ocağı istediğin tahlili yaptırmaz bunu anla artık. Dahiliye yada urolojiden randevu al bi gün(sabah olsun yoksa tahlil yaptiraman) istediğin tahlilleri söyle onlar anlar zaten.