Kanadaya yerleşmek mantıklımı

Halamlar orda oturuyor ve gelmemizi çok isitiyorlar bizde de babam ben ve 1 kardeşim çok istiyoruz ama aklıma takıldı oranın alım gücü olarak ing yada almanya veya amerikadan ne kadar farkı var bilen varmı hangisi daha üstte
Valizde yer varmı ?

Halamlar orda oturuyor ve gelmemizi çok isitiyorlar bizde de babam ben ve 1 kardeşim çok istiyoruz ama aklıma takıldı oranın alım gücü olarak ing yada almanya veya amerikadan ne kadar farkı var bilen varmı hangisi daha üstte
benim öyle bir şansım olsa bir gün bile beklemezdim.

Alım gücü yüksek diye biliyorum.
Bence gidin.
Ahh benim de böyle fırsatım olsa da gelecekte bir baltaya sap olur muyum düşüncesinden kurtulsam

Aç benim yolu aç :D
düşününce türkiyedeki ortamımı arkadaşlarımı ve buranın rahatlığını çok özlerdim sonuçta benim ülkem burası. ama geleceğim için kanadaya gitmek benim için çok daha iyi olurdu. orada kuracağım dostluklar bana çok daha faydalı olurdu diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,111
Üyeler
192,609
Son üye
gentetr
Geri