Kapalı kutu g pro superlight alınır mı? 3000tl

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
484
SELAMÜN ALEYKÜM
Jelatinli g pro superlight buldum garanti olmasa bile alınır mı?.

onun yerine daha iyi alternatifler var illaki logitech olsun diyorsanız az kullanılmış gpx2ler 3500 bandında normal gpxe o para verilmez.

onun yerine daha iyi alternatifler var illaki logitech olsun diyorsanız az kullanılmış gpx2ler 3500 bandında normal gpxe o para verilmez.
Sıfır kapalı kutu istiyorum veya alternatif olarak ne önerirsiniz hocam.2000tl mouse önerisi diye konu açtım oradan önerebilirsiniz.

Scyrox V8 alabilirsiniz ikinci elde 1800-2200 banında var sıfırı 3k civarı.
5K bütçem var klavye ve mouse.klavyeyi uyguna çözmem lazım ozman vardır dimi 2k gizel klavye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide başka önerileriniz varsa bekliyorum.

5K bütçem var klavye ve mouse.klavyeyi uyguna çözmem lazım ozman vardır dimi 2k gizel klavye.

Bide başka önerileriniz varsa bekliyorum.
şuanda sıfır olarak Aula F87 vardı sanırsam ikinci elde 1500e aula f75 bulabilirsiniz.

1000 hz 400 ips alınmaz

şuanda sıfır olarak Aula F87 vardı sanırsam ikinci elde 1500e aula f75 bulabilirsiniz.
Hocam ikinci hiç düşünmüyorum sadece kapalı kutu olursa ve fiyatı iyise düşünürüm mümkünse sıfır istiyorum.

Scyrox V8 alabilirsiniz ikinci elde 1800-2200 banında var sıfırı 3k civarı.
Kutusu filan baya kaliteli şimdi videosunu izlicem başka öneriniz varmı pulsar diye bişi var o kalitelimi.

Hocam ikinci hiç düşünmüyorum sadece kapalı kutu olursa ve fiyatı iyise düşünürüm mümkünse sıfır istiyorum.

Kutusu filan baya kaliteli şimdi videosunu izlicem başka öneriniz varmı pulsar diye bişi var o kalitelimi.
denemediğim için yorum yapamam sıfırsa f87 pro alabilirsiniz.

Geri