❌İndirim Bitti! Kapalı

ya reis abimde satıcak bu sene bana oda 15 e geçer pro filan android sisteme göre baya iyi maelesef tek fiyatı pahallı
Orta seviye bir android kullanıyorum kuzenin 13 ünden iyi de bu arayüz işleri android ios falan cok onemli değil artık ne alsan seni memnun ediyor zaten

Dünyada parasını hak etmeyen nadir telefonlardan biri. Sarj performansı berbat üzerine işlemci performansı da orta segment ama verilen para neredeyse 40k. Şu telefonun performans ayarındaki bir telefonu Android markaları yapsa 15 binden fazla olmaz fiyatı.
Evet haklısın pahallı ama rakibi şu kamerayı halletse varya bide optimazsyonu 4gb ana ekrandasın daha akıcı geliyor sana

iphone alcaksan bu devirde ikinci el alcaksın fazla fiyat bilemeyen satıcı var birde elden
Post automatically merged:

ya reis abimde satıcak bu sene bana oda 15 e geçer pro filan android sisteme göre baya iyi maelesef tek fiyatı pahallı
pahalı dediğin appleın aksine androidde 100kya satılan telefonlar var xd

Orta seviye bir android kullanıyorum kuzenin 13 ünden iyi de bu arayüz işleri android ios falan cok onemli değil artık ne alsan seni memnun ediyor zaten
artık öyle herşeyin fiyatı o kadar artığki artık iyi bir şey alamıyoz
Post automatically merged:

iki markada pahallı ürün var ve cok pahallılar iyi bir şey alcaksak

100k lık Android telefonlar genelde Samsung değilse gırtlak dolusu ve muhtemelen Apple ve samsung gibi markaların 1 nesil önünde falan oluyolar. Samsung ve Apple ise pahalı

100k lık Android telefonlar genelde Samsung değilse gırtlak dolusu ve muhtemelen Apple ve samsung gibi markaların 1 nesil önünde falan oluyolar. Samsung ve Apple ise pahalı
evet artık xiomilere doğru dönüyor iş her iki firmada artık birbirini kıyaslamaktan özellik çıkartmıyorlar telefona samsung yinede cıkartıyorda

Yavaş çalışıyor ve kamerası kötü bence hiç sevmedim kuzendekini, galiba harbi satıcısı falansınız
valla kral ben 2 senedir kullanıyorum androide göre bence iyi ama kamera falan berbat özellikle iç mekanda geniş açıya alırsan resmen tost makinası gibi :D ama onun dışında oyun oynayan eden birisi değilim idare ediyor kamerasıda parasına göre fena sayılmaz ama bende fark ediyoru mbazen odaklamıyor etmiyor arkadaşımda 14 pro var yani diyorum bu kameraysa bendeki ne diyorum

valla kral ben 2 senedir kullanıyorum androide göre bence iyi ama kamera falan berbat özellikle iç mekanda geniş açıya alırsan resmen tost makinası gibi :D ama onun dışında oyun oynayan eden birisi değilim idare ediyor kamerasıda parasına göre fena sayılmaz ama bende fark ediyoru mbazen odaklamıyor etmiyor arkadaşımda 14 pro var yani diyorum bu kameraysa bendeki ne diyorum
pro lar baya iyi düz modelere göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,954
Üyeler
190,839
Son üye
Grimwood
Geri