Sebastian Szymanski
80+ Silver
Evet o . Ama tamamen düzgün uyumamaktan uyku felci deniyor hatta ben bilmiyordum o gece uyuyamadım salonda uyudum herkese yakın olayım diye
İnsan alışıyor gördükçe ilk gördüğümde korkuyordum şuan yine karartı yada direk yolda gördüğüm insana benzer karartilari artık takmıyorum en azından eskisi gibi çığlık sesleri fln duymuyorum o zaman ben çok kötü oluyordum bazen yine kısık ses duyuyorum ama nadir o eski kadın çığlıkları hala aklımda gidip gercekten birimi bağırıyor diye balkona çıkmıştım telefonun ışığıyla gece gece dışarı çıkıp etrafa bakmıştım ama kimse yoktu yola cikmayada yemedi şimdi domuz olur yılan olur kimsede beni duymaz diyeKimse inanmaz ama üç harfliler görüyorum ben de ama karabasan dediğiniz olay uyku felci anlamına gelir ve onları göremezsin çünkü uyku felcinin halk dilinde ki adıdır o terim. Onun dışında en çok uyku felcinde görüyorum siyah karartilar bazen odamda koşturuyorlar ya da boş boş karşında dikiliyor bu arada dua okuyun demeyin 50 çeşit dua okudum telefondan hâla görüyorum
NOT: Baba tarafı full büyücü anne tarafı da büyü bozucu
Yaşamayana hikaye yaşayan ise ne olduğunu iyi bilir neler neler var daha bunlar bir şey değilİnsan alışıyor gördükçe ilk gördüğümde korkuyordum şuan yine karartı yada direk yolda gördüğüm insana benzer karartilari artık takmıyorum en azından eskisi gibi çığlık sesleri fln duymuyorum o zaman ben çok kötü oluyordum bazen yine kısık ses duyuyorum ama nadir o eski kadın çığlıkları hala aklımda gidip gercekten birimi bağırıyor diye balkona çıkmıştım telefonun ışığıyla gece gece dışarı çıkıp etrafa bakmıştım ama kimse yoktu yola cikmayada yemedi şimdi domuz olur yılan olur kimsede beni duymaz diye
Uyku felci yaşamışsın dostum. Eğer karabasan tarzı bir şey yaşadığını düşünüyorsan daha farklı bir şey görmüş olman gerekirdi. Muhtemelen uykun tam derinleşmeden bilincin açık şekilde uyandın, bu da uyku felcine sebep vermiş olabilir.Arkadaşlar dün gece telefonla oynarken uyuya kaldım ve ondan sonra 30-40 dakika sonra uyandım. Uyandığım da bir yere bakıyordum ama hareket edemiyordum ve gözlerimi dahi hareket ettiremiyordum. Kısa bir süre sonra hareket edebildim. Karabasan mı gördüm?
Kısa bi süre sonra uyanıyosun zaten, çok uzun sürmüyorBen uyku felci yaşadığımda biraz panik oldum içimden de dedim sanırım karabasan geldi diye sonra kısa bir süre sonra geri düzeldi.
Daha farklı derken ? Karabasan ile uyku felcinin farkını söyleyebilir misin ?Uyku felci yaşamışsın dostum. Eğer karabasan tarzı bir şey yaşadığını düşünüyorsan daha farklı bir şey görmüş olman gerekirdi. Muhtemelen uykun tam derinleşmeden bilincin açık şekilde uyandın, bu da uyku felcine sebep vermiş olabilir.
Bi ara hep öğlen uykusuna yatıyordum her zaman da görüyordum. Öğlen olmasının ne hikmeti var bilememdefalarca yaşadığım garip olay artık alıştığımdan normal karşılıyorum fakat ilk seferini hatırlıyorum olay geçtikten sonra sabaha kadar uyuyamadım. önerim uzun bir süre öğlenleri uyumamaya çalış eğer çok uykun geliyorsa uyumadan kahve çay gibi uyarıcılar iç ve yatağın rahat biryer olsun başını koyduğun yerin arkası kapalı olmasın (örneğin kanepede uyuyorsan dirseğimizi koyduğumuz yerler vardır bu gibi kısıtlayıcı baskılayıcı eklentiler olmasın)
Bu artık metafizik dahiline girdiği için kesin bir fark söylemek zor. Farktan kastım farklı şeyler görmek, işitmek veya hissetmekle ilgiliydi. Sen cin dersin ruh veya hayalet dersin orası değişir işte. Normal olmayan şeyler gördüysen veya deneyimlediysen karabasan diyebiliriz ama bunun normal şartlarda bilimdeki adı uyku felcidir.Kısa bi süre sonra uyanıyosun zaten, çok uzun sürmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha farklı derken ? Karabasan ile uyku felcinin farkını söyleyebilir misin ?
Bi ara hep öğlen uykusuna yatıyordum her zaman da görüyordum. Öğlen olmasının ne hikmeti var bilemem
Bugün de uyuyup kalktığım zaman çok zor hareket ediyordum ve bu sürekli oluyor.Kısa bi süre sonra uyanıyosun zaten, çok uzun sürmüyor
Daha farklı derken ? Karabasan ile uyku felcinin farkını söyleyebilir misin ?
Bi ara hep öğlen uykusuna yatıyordum her zaman da görüyordum. Öğlen olmasının ne hikmeti var bilemem
bisexuelmiş sordumya bu karabasan dedikleri erkek mi dişi mi?
Tepeme çıkan karabasan da olsa dişiyse sıkıntı yok diyorsun yani.ya bu karabasan dedikleri erkek mi dişi mi?