Karabasandan korkuyor musunuz?

Daha önce size geldi mi birdaha gelir diye korkuyor musunuz daha önce yaşamadım yaşamak istemiyorum.
ben sadece 1 kez yaşadım ve tekrar gelmesini istemezdim şahsen çünkü olduğu zaman istemeden çok korkmuştum

Daha önce size geldi mi birdaha gelir diye korkuyor musunuz daha önce yaşamadım yaşamak istemiyorum.
Daha dün gece geldi birlikte oturduk döner yedik ben çay demledim çay içip bisküvi yedik birlikte sonra sırayla valorant oynadık sonra mısır patlattım birlikte film izledik en sonunda annesi eve çağırdı gidince üzüldüm ama ben tekrar geleceğine beni unutmayacağına inanıyorum

Nasıl bişe anlatır mısınız çok merak ettim. Sadece hareket mş edemiyorsunuz yoksa birisi falan mı geliyor

yanıtladılar mı bilmiyom ama karabasan ne somut ne soyut bi varlık, bir nevi felç geçirmek gibi kıpırdayamıyorsunuz bağırsanız sesiniz çıkmıyor ağzınız kuruyor, uykudayken mi oluyor yoksa rüyadan sonra uyanınca mı korkuyla mı alakalı bilmiyorum daha önce bana oldu bir kaç kez

Bahsedilen şey eğer garip halüsinasyonlar görülmüyorsa, dümdüz yatak felçi denen şey sanırım. Kendim de yaşıyorum ve baya iyi sabah sporu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,098
Üyeler
192,609
Son üye
Mehmet_1453
Geri