FlyperX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Karabasan nedir?
Uyku felci demek, halk arasında karabasan diye isimlendirilmiş.
Karabasan nedir?
Uyku felci demek, halk arasında karabasan diye isimlendirilmiş.
Yok deprem değil. Sadece yatak sallanıyor.Ta kendisiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Deprem ln o![]()
ben sadece 1 kez yaşadım ve tekrar gelmesini istemezdim şahsen çünkü olduğu zaman istemeden çok korkmuştumDaha önce size geldi mi birdaha gelir diye korkuyor musunuz daha önce yaşamadım yaşamak istemiyorum.
Daha dün gece geldi birlikte oturduk döner yedik ben çay demledim çay içip bisküvi yedik birlikte sonra sırayla valorant oynadık sonra mısır patlattım birlikte film izledik en sonunda annesi eve çağırdı gidince üzüldüm ama ben tekrar geleceğine beni unutmayacağına inanıyorumDaha önce size geldi mi birdaha gelir diye korkuyor musunuz daha önce yaşamadım yaşamak istemiyorum.
Korkunç inşallah yaşamam.Hocam uyanınca ne bağırabiliyorsun ne hareket edebiliyorsun. Sadece bakıyorsun.
yanıtladılar mı bilmiyom ama karabasan ne somut ne soyut bi varlık, bir nevi felç geçirmek gibi kıpırdayamıyorsunuz bağırsanız sesiniz çıkmıyor ağzınız kuruyor, uykudayken mi oluyor yoksa rüyadan sonra uyanınca mı korkuyla mı alakalı bilmiyorum daha önce bana oldu bir kaç kezDaha önce size geldi mi birdaha gelir diye korkuyor musunuz daha önce yaşamadım yaşamak istemiyorum.
İnşallah hocamKorkunç inşallah yaşamam.![]()
Usta korkmaya başladım.İnşallah hocam
İslam'da karabasan sebebi cinlerdir.