🔥İndirim Karaca Smart Cook 2.2L Airfryer 799₺

airfryer kullanmayın abi

hızlı ve pratik aslında arada sırada kullanmak için alınmaz mı yinede
yani ben tavsiye etmiyorum.Aksini düşünen çok kişi vardır ama ben fırında az yağla uzun süre pişiren tayfadanım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani ben tavsiye etmiyorum.Aksini düşünen çok kişi vardır ama ben fırında az yağla uzun süre pişiren tayfadanım.
Genelde çelik tava ya da tencerede yapıyorum.

sen kaç derecede pişiriyorsun merak ettim

alınır tavuğunu etini köfteni
yaparsın misler gibi
anladım hocam sağol

sürekli kullanılmaz zaten evde fiyatı uygun lazım olur diye düşündüm

Airfryer fırınlardan daha sağlıklı. Önemli olan oluşan akrilamid miktarıdır fırın büyük olduğu için daha geç pişirir ve daha fazla akrilamid oluşur. Önemli olan airfryer da yüksek sıcaklığa çıkarmamaktır.

yiyeceklerin o kadar yüksek ısıda pişmesi yapısını bozuyor , ayrıca teflon vs bunlar hep kanserojen.
airfyrer Yiyecek yapısını bozmaz

Dış görüntü değişimi fiziksel bir değişim ki tavuk et vs gibi ürünler bildiğiniz tavada yapılmış gibi oluyor

protein denatüre olayı ise ısı ile alakalı zararlı bir durum değil nerde pişerse pişsin bu olay olacak

akrilamid oluşması özellikle patateste görülür ancak bu da yine her pişirme yönteminde oluşan bir durum ki airfyer süresi kısa olduğu için daha az oluşacaktır

Ve en büyük avantajı ise yağ içinde kızaetma olmadığı için Hava yöntemi ile pişirmesi Kalori Miktarını BÜYÜK ölçüde azaltır

Günlük ev kullanımında hergün kullanmayacağı için normal bireyler bir sorun çıkartmaz sizin dediğinize bakarsak aldığımız ağır metaller yüzünden ölmemiz lazımdı şimdiye

Ürün bu arkadaşlar eve alasım var benimde önerir misiniz
Sağlık açısından bakma gayet kullanışlı bir şey airfryer. Ama bunu alma derim ben 5 litre olanlardan al küçük olur bu

Sağlık açısından bakma gayet kullanışlı bir şey airfryer. Ama bunu alma derim ben 5 litre olanlardan al küçük olur bu
Büyük yemekler yapmayacağım için işimi görür tahminimce fiyatı da çok uygun zaten

Geri