Kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz

en3xwq

80+
Reaksiyon skoru
4
PC 1 PC 2
hangi sistem alınır ve değişmem gereken parçalar hangileri ve yanına ben monitör olarak (alta linkini bırakcağım)almayı düşünüyorum nasıl
Monitör

PC 1 PC 2
hangi sistem alınır ve değişmem gereken parçalar hangileri ve yanına ben monitör olarak (alta linkini bırakcağım)almayı düşünüyorum nasıl
Monitör
Kral bütçene göre hangisini istersen alabilirsin ikiside gayet güzel sistem. Monitör olarak ta 4k tercih edebilirsin 9070xt 4k için uygun bir ekran kartı.

Eğer 2. sistemi alacaksan RAM'i 32 yapmanda fayda var. Monitör ise f/p ürünü, tertemiz monitör.

Yine 2. sistem biraz daha f/p gibi duruyor, bilgisayar guruları damlar birazdan.

Kral bütçene göre hangisini istersen alabilirsin ikiside gayet güzel sistem. Monitör olarak ta 4k tercih edebilirsin 9070xt 4k için uygun bir ekran kartı.
4k sanırsam biraz pahalı benim bütçem içindi o monitör yani ben zaten 2k grafiklerde kullanıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer 2. sistemi alacaksan RAM'i 32 yapmanda fayda var. Monitör ise f/p ürünü, tertemiz monitör.

Yine 2. sistem biraz daha f/p gibi duruyor, bilgisayar guruları damlar birazdan.
ram dışı başka değiştirmem gereken varmı

ram dışı başka değiştirmem gereken varmı

Bence gerek yok gibi duruyor. Yine de diğer arkadaşlardan da yorum al, ne olur ne olmaz. Şimdi bir şeyden memnun kalmazsın, gelip bana patlama. :)

rami değiştir 32 yap ve SSD yi 700 TL farkla lexar NM790 yapabilirsin tabii ki şart değil ve kasa değişebilirsin o da şart değil şart olan şey ram bence.

işlemci gücüne ihtiyacın varsa pc hocası gg14 daha iyi ihtiyacın yoksa diğer sistemi al boşa masraf yapmaya gerek yok

PC 1 PC 2
Monitör
İlk sistemi al anakart ve ram seni uzun zaman götürür ikinci sistemi alsan bile illaki ram 16×2 yapman lazım

Geri