Patates0 yağ 0 şeker 0 protein sadece karbonhidrat alabileceğim bir meyve sebze veya takviye var mı? Sanki papates olur gibiydim fakat nişasta, ekmekte ise yağ filan var. Kararsız kaldım.
Özür Papapes te patates de olmaz.Patates
Biliyorum çok çok az yağ ve şeker var. Bir bakayım.Benim bildiğim ve tükettiğim kadarıyla baldo pirinç dediklerinize uyuyor. Tam olarak 0 değil ama.
Biliyorum aradım bulamadım. Birde onlar gerçekten sağlıklı değil. Mısır fakat herşeyi 0. Boş bir şey diyebilirim.Rice cake diye bişiy var vucut geliştiriciler kulanıyor düşük yağ şekerlisini bulirsan kullanabilirsin https://images.app.goo.gl/gw58oRChyjiELkd2A böyle bir şey gong felan değil onları sakın yeme yağ deposu olar
bro şimdi sen bunu ne için kullanacağına göre değişir carblar ama en temiz olanları carb basmati pirinç siyah pirinç yasmin pirinç ama bunu sınıflandırmak zor yani he sıfıra yakın olanlar var onların içindede bi ton kimyasal madde var şeker almiyim derken şekerden 100 kat tatli tatlandirici içion meselaYani az demek istedim. 0 elbet olama. Herşeyde az da olsa olur.
Kendi hazırladığım diyet programında bir tık karbonhidrat alıp kilo almam gerekiyor. Bu sebeple.bro şimdi sen bunu ne için kullanacağına göre değişir carblar ama en temiz olanları carb basmati pirinç siyah pirinç yasmin pirinç ama bunu sınıflandırmak zor yani he sıfıra yakın olanlar var onların içindede bi ton kimyasal madde var şeker almiyim derken şekerden 100 kat tatli tatlandirici içion mesela
Rice Cake, Yasemin Pirinç, Patates, Tatlı Patates, Kinoa, Elma Ve Yaban Mersini, Yulaf, Kepekli Makarna, Esmer Pirinç, Bulgur0 yağ 0 şeker 0 protein sadece karbonhidrat alabileceğim bir meyve sebze veya takviye var mı? Sanki patates olur gibiydim fakat nişasta, ekmekte ise yağ filan var. Kararsız kaldım.
valla ben diyetisyen değilim pro sporlada uğraşan biri değilim ancak tavsiye verebilirm senin listene göreKendi hazırladığım diyet programında bir tık karbonhidrat alıp kilo almam gerekiyor. Bu sebeple.